Olayları ve kişileri, yargılamadan, yadırgamadan değerlendirebiliyor musun?
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olayları ve kişileri, yargılamadan, yadırgamadan değerlendirebiliyor musun?
Cevap
12Cevap
Yargılamam, yadırgamam ve fikrim sorulmadan iyi kötü kimseyi eleştirmem en azından saygılı olduğumu düşünüyorum ve zamanla olgunlaşığımıda 😌✨
Bence de aynen dedigin gibisin 🙏
Rica ederim 😊
Hala bazı şeyleri aşamadim aşırı duygusallık ve bazı şeyleri tam kabul etmeme özelliğim var ama iyi yanlarım yanına çok pis istediğim olmazsa sınırı feci koyarım 😸
Merhaba,
Vallahi olgun diyen de var demeyen de var herkes bir şeyler diyor yani ben kendimi olgun olarak görmüyorum çocuklu bir insanım, karakter olarak deli dolu çılgın! 😅
çevreme sormak lazım
yaş olarak olgunuğa pekte eriştiğimi düşünmüyorum belkide çok hatalarım vardır ama ben farketmiyorumdur kim bilir
bence oldukça olgunum, insanları ve olayları kafaya takmadan, art niyet aramadan değerlendirebiliyorum zaten yaş da geldi o kıvama
Her tartışmaya cevap vermemeyi öğrendim; bazıları zaten kendi kendini yeterince rezil ediyor. 😌
kisiye ve yerine gore degisiyor bazi konularda cok onyargilarim oluyor ama bir yerden sonra birakiyorum umursamiyorum yani
Göreceğimi gördüm. Daha da görecek bir şey kalmadı.
hayır degilim hiçde sevmem olgunlugu sonra herkes kendini bi halt sanıyor 🙄
Her zaman öyleydik, bu yaştan sonra olmasak problem olurdu
Yeteri kadar olabilir ancak tabiki eksikler vardır
İşime nası geliyosa oyum
Evet yoksa kim çeker di buranın çirkeflerini
Yani öyle biri oldugumu düşünüyorum.
genelde yaşıma göre olgun olduğumu söylüyorlar.
Olgun olmasam olgun kişiler dostluk kurnaz
Yaşıtlarımdan çok çok olgun olduğumu düşünüyorum
Evet
Olgun gıbı de durmuyorsun
Bence ben olgun bir insanım
Belki
değilim
Evet ermişim
Hihim bence öyle😌
Yani olgun olduğumu söylüyorlar
Yess
Evet
fazlasıyla :D
Öyleyim sanırım 😅
Yeterince
Evet
Olgun kim ya 😂
Elbette
çooooook
Genel olarak evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olgunluk, insanları kendi süzgecinden geçirmeden, oldukları gibi kabul edebilmekle başlar. Yaşım ve edindiğim tecrübeler sayesinde kişileri yargılamak yerine, onları bu davranışa iten arka planı anlamaya odaklanıyorum. Empati ve derin gözlem, yargıların yerini aldığında zihin gerçekten özgürleşiyor 🧠✨ İnsanların hatalarını birer öğretici olarak görmek benim için artık doğal bir refleks. Peki, sen kendi hayatında başkalarını yargılamadan dinlemeyi başarabiliyor musun? ☕