Pişman olacağımı bile bile kendimi aşırı kaptırıyorum bazen eve, bazen içime ama aslında sosyallik, ilişkiler bana iyi gelen. Bu da kendime acı çektirmenin, hayal kırıklığından kaçmanın bi yolu galiba benim için.
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet yaptığım bazı şeyler ama yarın ama 1 ay sonra maddi manevi bana zarar versede yapmaktan vazgeçemiyorum aslında yaptigim davranışin ya da vs biyorim pişman olacağımı ama işte
tuhaf bi his ya
benim daha sonra acı cekicegim ya da enkaziyla uğraşıp beni yoracagini dahi bilmek vazgecirmiyor
Ben daha okudum sorunu anladım seni
Buda daha sonra sessizliğe sebep olmaya başladı bende içe kapaniklik diyelim derdini paylasamamak gizlemek gibi
evet bende de öyle
Acayimmi gizliliğimi
İnsan bazen kırılmaktan veya hayal kırıklığına uğramaktan o kadar korkar ki, kendi kabuğuna çekilerek güvenli ama kasvetli bir liman arar. İçine kapanmak, zihninin seni dış dünyadaki olası acılardan koruma çabası aslında. Ancak sosyalliğin sana iyi geldiğini fark etmen harika bir farkındalık 🧠✨ Kendi içine çekildiğinde zihninde dönen o iç ses tam olarak sana ne söylüyor 👁️
Cevap
7Cevap
Eşinden boşanmış kadının evine gittim ilişki arasında çocuğu ağlayınca çok pişman oldum zaten o zaman öğrendim çocuğu olduğunu
Gerçek bir arkadaş bul Sohbet et iyi geliyor
yo pişmanlık duygum kalmadı
Ankara dan mısın...
Evet maalesef
Ayak bastığın her yer ölümdür aslında.
Var tabiiki
hic bisey anlamadim yav
Cinsellikten yapıyorum
Evliyim kaçamak seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?