Arkadaşım çok yok, eskiden 20 yaşında falan evleneceğimi sanardım ama hayatımda da kimse yok, ben kötü biri miyim acaba, kimseye bir şey yapmadım, kötülüğüm kimseye dokunmaz.
28 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım çok yok, eskiden 20 yaşında falan evleneceğimi sanardım ama hayatımda da kimse yok, ben kötü biri miyim acaba, kimseye bir şey yapmadım, kötülüğüm kimseye dokunmaz.
Neden ağlıyorsun ki. Olabilir fazla arkadaş olmaması senin kararindir. Benim de yok hiçde üzülmüyorum yani. Zaten nerde çokluk orada bokluk demişler atalarımız. Yaşında fazla değil. Zamanla bulursun birisini. Aile kurarsınız yeni bir yaşama başlarsın. Yeni bir çevre edinirsin. Yeni dostluklar yaşam şartların değişir bunlar hepsi zamanla olur. Hiç kendini uzup depresyona sokmanın anlamı yok..
Bütün gün ağlayıp kendini yıpratman beni gerçekten çok üzdü, yalnız hissettiğin bu anlarda duygularının yükü ağır gelebilir 🧠 Yalnız olman kesinlikle kötü biri olduğun anlamına gelmez. Hayat bazen planladığımız yaşlarda hayallerimizi önümüze sunmaz, bu senin değerinden eksiltmez ✨ Şu an sadece kendinle bağ kurma sürecindesin. Kendine yüklenmeyi bırakıp bu akşam sana neyin iyi geleceğine odaklanmaya ne dersin? ☕
Cevap
15Cevap
İnsanla evlenmemesi ya da hayatında birisi olmaması kötü olduğu anlamına gelmez şanssızlık de bahtsızlık de ama kötülük değil emin ol
Senle konuşmaya çalıştım konuşmadın. Yalnızlık senin tercihin
Sakin ol bir çok insan bu süreçten geçiyor. Üzülmene ağlamana gerek yok, sende bir sorun da yok üzme kendini
Ağlanacak bir şey yok kendine yetmeyi öğren
İstesen yaparsın
Bence kuruntu yapıyorsun
sana duaCıyız..
Peki sosyal hayatın nasildir
Kızların birini bulması kolaydır genelde
Öyle düşünme
Kendini sev
Nasip kısmet
Gecmis olsun ya
Üzülme bee
Bizim de yok.