Ailem, ilişki, para, yaşım 23 ama bir değil bin bir derdim var, çözülmüyor hâlen. Ne önerirsiniz bana? İçimi döksem kim dinler ki, moralim bozuluyor. Bana ne önerirsiniz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem, ilişki, para, yaşım 23 ama bir değil bin bir derdim var, çözülmüyor hâlen. Ne önerirsiniz bana? İçimi döksem kim dinler ki, moralim bozuluyor. Bana ne önerirsiniz?
Bi' insanın her zaman hayatında bir amacının olması gerekir ve gerekiyor. Psikolojide de, hayatında bir amaç-hedef vs. Yoksa bu seni depresif yapabilir, (psikolojide geçmektedir) sonuç;hayattan zevk almayan, depresyonda olan biri olursun. Beyin için bi' hedefinin olması yaşam kaynağı sayılır gayet. Önce kendine bir hedef-amaç vs. Bul.
Zaten konumum gereği iyi biriyim sadece sanal arkadaş lazım
Benim sanal arkadaşım olur musun
Pls help me
Hey neden cevap vermiyorsunuz sadece arkadaş olarak yazmak istiyorum
Konuşacak birine ihtiyacım var da
O sıra uygulamada değildim o yüzden
Tm sanal arkadaş olalım 🌸😊
Teşekkürler burada misiniz
Evet
T
TKP attım sana
Her şeyin üst üste geldiği bu dönemde hissettiğin yükü çok iyi anlıyorum. Yaşadığın belirsizlik ve çaresizlik hissi seni yormuş olabilir ama yalnız değilsin 🧠 Yaşın henüz çok genç ve hayatındaki düğümleri tek tek çözmek için önünde uzun bir zaman var. Her sorunu aynı anda halletmeye çalışmak yerine, önce seni en çok yıpratandan başlayarak küçük adımlar atmanı öneririm ☕ Şu an sana en çok ağır gelen sorun hangisi, anlatmak ister misin? 👁️
Cevap
2Cevap
Önce para konusunu çözmen lazım gerisi hal olur
Para dağ kadar zaten
her şey para değil
Dua durmadan istiğfar etmek
Zaten Allah yolundayım rica etsem arkadaş olabilir miyiz sanal
kral merhaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?