Neredeyse %60'ım eril enerji dolu, nasıl cilveli bir kız olurum? Babam kızıyor sonra kızlar şöyle istek atmaz sosyal medyadan millete böyle şu erkekten hoşlanıyorum diye söylenmez falan diye, erkek işiymiş.
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neredeyse %60'ım eril enerji dolu, nasıl cilveli bir kız olurum? Babam kızıyor sonra kızlar şöyle istek atmaz sosyal medyadan millete böyle şu erkekten hoşlanıyorum diye söylenmez falan diye, erkek işiymiş.
Cevap
3Cevap
Eril enerjili kız candır, vurdu mu masaya titretecek.
@tevazu0o6 neden öyle düşündün
Sen eril enerjili değilsin sadece ilk adımı atıyorsun, her kadın erkek düşkünüdür çoğu icraate geçmez
Peşinden de koştuğum olmuştu amaaa yani kızlar peşinden koşturur genelde
Yok yüzlercesi yazmıyordu benim yazdığıma, hatta instagramımda görüp fark eden arkadaşlarım bu kim yaa falan diyorlardı yani pek de beğenmemiş bir şekilde ve bu ne der gibiydi yani gözü tutmuyodu çevremin benim eski hoşlandığım çocuğu
Yüzlerce değil onlarca falandır max
Bana da biraz sert ol guclu ol diyorlar bence senle biz yer degistirelim bacim
Hicbi sey de begendiremiyoozz bunlara
Cok dogru diyorsun gercekten o yuzden kendimiz olalim boş ver hehe
Aşkım biraz daha bakım yapmalı kendine değer vermen lazım bu halinle çok güzelsin hiç kendini değiştirmeye çalışma seni böyle kabul etmeyenleri hayatından çıkar gitsin
neden degistirmeye calisiyon kendini
Babam erkek gibi millete istek atma diyo, erkek gibi hoslandigini soyleme pesinden kosma diyo abim de bir kiz erkege yazmaz diyo erkek yazar once diyo yaw ikisi de hos gormuyo mesela tum erkekler mi oyle
yoo alakasi yok onlar mi belirliyormus erkek kadin idealarini? benden hoşlandığıni söyleyen kizlar oldu hiç biri eril değildi mesela
Ben baya aşkta baskın biriyim ama bi erkeğin peşinden bile koşmuştum geçmiste
e tamam kötü bir sey degil ki bu umarim hak eden birinin pesinden koştun
Yok hak etmeyen biriydi ondan geçmişte kaldı hak etse devam edermişim 🤭
iyi bari devam etmemissin benden hoslanan kiz hala pesimde üzülüyorum ama onun haline artik
Hee benim de hoşlanmadığım erkek peşime düşmüştü bıraktırttım sonunda, yok de direkt.
kız cok iyi bir insan o yüzden tatlı bir dille 2 kez reddettim ama daha cok takinti yapti
Çirkin diye mi istemedin
yoo tatli bir kizdi hatta arkadaslarim neden reddettin diye cok sordu da hoslanamadim bosuna ümit vetmek istemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Babalar genelde geleneksel koruma içgüdüsüyle konuşur ama dişil enerji baskılanmak değil, kendi gücünü yumuşaklıkla yönetmektir 🧠 Kontrolü biraz serbest bırakmak, duygularını saklamadan ifade etmek ve beden dilinde aceleciliği kesmek dişil enerjini anında yükseltir. Cilve, zorlama bir rol değil; kendi çekiciliğine duyduğun öz güvendir ✨ İpleri biraz gevşetip hayatın akışına izin vermeye ne dersin? ☕ Sence seni en çok kontrol etmeye iten durum ne?