6 ayDisil enerjiymis eril enerjiymis sacma seyler bunlar. Karakterin duzgun olsun karsindaki insan seni severse disil olup olmamana takilmaz. Disil enerjisi olmayan kadin sevmem diyenler bagnaz sen takilma onlara, bir insanin buna takintisi olmamali. Eril enerjili kadin diyince akla kezbanimsi kadinlar geliyor nedense, alakasi yok. Eril enerjili kadin bence zeki olan ve karsi cinsi etkileme gibi ilkel seylere ihtiyac duymayan direkt kadindir. Naz yapmaz insiyatif alir, ne istedigini bilir. Ben severim eril enerjili kadinlari. Bir de bu sonradan olusabilevek bir sey degil, poncik bir ailede degil de hayatini mucadeleyle gecirmis kadindan canim cicimli disil enerjili bir sey bekleyemezsin. O kadin hayati boyunca savasmis. Bu bir hayat gorusudur yani. Bu yuzden ekstra saygi duyarim eril enerjili kadinlara, bu disil enerji sacmaligi da sonradan cikti ortaya. Eski Turklerde disil enerjili kadin mi vardi arkadasim disli guclu kadin vardi, kafanizi yormayin boyle sacmaliklarla. Disil enerjisi yoksa olmaz diyen kit zekali erkeklere de tekmeyi basin
82 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle katılıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 ayİçinde yoksa zor o iş. Ama illa yapacağım dersen günlük giyimde siyah taytın üstüne beyaz çorap çek. Şık olacağın zaman pileli etek siyah ince çorap veya çok uzun etek ama çok da derin yırtmaçlı kombinler yap. Ayak sağlığın için İyi olmasa da topuklu ayakkabı kullan arada bir. Çizmelerin botların bağlandı sivri burun ve topuklu olsun. Saçların makyajın falan çok özenli olsun. Gülüşün tavrın konuşman daha kadınsı olsun. Ağırbaşlı ama sohbeti de hoş biri olmaya çalış. Bir anda herkesin dikkatini ve ilgisini nasıl çektiğine sen bile şaşıracaksın.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. Dişil enerji dış görünüşten çok hisle ilgili bence. Kendine özen göstermek, yavaşlamak, nazik ama net olmak bile enerjini değiştirir. Sürekli güçlü durmaya çalışmak yerine biraz akışta kalmak, yardım kabul etmek, duygunu saklamamak feminenliği artırır. Kadınsılık başkası için değil, iç huzurun için büyür.
60 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayKadın veya erkek olmak bir organdan ibaret. Pakete dahil gelen sadece testosteronda; dominansla ilişkili davranış başlatma eğilimi ve provokasyon altında saldırgan yanıt. Östrojendeyse; empatik sinyalleri algılama kapasitesi ve duygusal içerikli bilgiyi işlemleme. Anlayacağın bunlar dışındaki sıkça bahsedilen dişil/eril özellikler, aslında bilgisiz insanların diretmesiyle tekrar eden kalıplaşmış ön yargılar. Yani gerçek veya normal değiller. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran ve aksini söyleyene "Eeee yani?" de. Başkalarının standartları senin standartın değil, aç gözünü.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruyu sorarken içinde biraz eksiklik ve huzursuzluk var gibi hissediyorum 🌿 Önce şunu bil: “dişil enerji” doğuştan sabit bir şey değil, ruh halinle, öz güveninle ve bedeninle kurduğun bağla değişir. Sürekli güçlü olmaya çalışıyorsan, kontrolü bırakmıyorsan enerjin sertleşebilir. Kendini yavaşlat, beden dilini yumuşat, gülümsemeyi ve teması artır 💫 Kendinle barıştıkça feminen tarafın zaten doğal şekilde görünür olur 💗
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 208,5b cevap paylaştı.
u 6 ayspor yap
00 Yorumla Dişil enerjiyi yükseltmek, "yapma" modundan çıkıp "olma" moduna geçmekle ilgilidir. İşte en kestirme yollar:
Yavaşla ve Alıcı Ol: Sürekli koşturmayı bırak. Başkalarından gelen yardımı ve iltifatı "teşekkür ederek" kabul et.
Duyularını Uyandır: Güzel kokular sür, yumuşak kumaşlar giy. Zihninden çıkıp bedenine odaklan.
Yaratıcılığını Kullan: Dans et, yemek yap veya bir şeyler karala. Akışta olduğun aktiviteler enerjini tazeler.
Duygularına İzin Ver: Hislerini bastırma; neşeni de hüznünü de olduğu gibi yaşa.
Eril-Dişil Dengesi: "Savaşçı" modunu sadece iş hayatında bırak; özel alanında yumuşaklığa yer aç.10 Yorumla
6 ayBenim hem fiziksel olarak hem de konuşma ses olsun tam bir kadinsilik akıyor bu zorla olacak birsey değil bence cilve ses tonu naz şirinlik tatlı hareketler cezbedicilik t. ahrik etme bunlar içten gelen şeyler gibi sanki kadınlığını hissetmen ve göstermen lazım herkese değil ama xjnsjs
20 Yorumla
6 ayKokuna, hijyenine dikkat et. Enerjini yüksek tutacak eglenecegin şeyler yap ve bir konu da dahi olsa Ilgıli olduğun tabii kendine güvenecek kadar bilgin olsun gerisi geliyor. Zaten istemeden onu çekecek şeyler yapıyorsun. Ekstra semboller vs kullanabilirsin
20 YorumlaBana genelde hep güzel ve çekici olduğumu söylerler. Fakat dişil enerji sıfır. Hoslandigim çocuğun önünden geçerken çocuğa cilveyle bakıyorum ama beni gördüğünde kaçıyor. Megersem çocuğa bakınca düşmanıma baktığım gibi bakıyormuşum ve erkek gibi yürüyormuşum. Arkadaşım söyledi. çocuk ondan beni görünce kaçacak delik arıyor. Ama benim anatomim bozuk çok tuhaf yürüyorum ve bakislarima hakim olamıyorum ve bunlar beni baya eksilere çekiyor. Sırf bu yüzden daha kimseden bi adım alamadım.
14 Yorumla- 6 ay
Çok güldüm ya 😂
6 ayİşte çalışma. Ev işleri ve mutfakla ilgilen. Erkeklerle asla ama asla tartışma. Her zaman birazcık alttan alan taraf ol. Asla küfür etme kimseye erkek kız farketmez. Sağlıklı beslen, yeterli uyu. Pozitif düşün pozitif biri ol. Zamanla sorunun düzelir. Stresli ortamlardan uzak dur bir de
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynen dişil enerji herkeste farklı seviyede olabilir bence. Senin durumun için biraz kendine zaman ayırmanı öneririm. Mesela doğayla bağ kurmaya çalış, doğada zaman geçirmek feminen enerjiyi yükseltebilir. Ayrıca yaratıcı aktivitelerle uğraşmak da iyi gelir, resim yapmak, şarkı söylemek, dans etmek gibi şeyler denenilebilir. Bunlarla bağlantılı olarak kendi duygularını tanımaya çalışman da wichtig olabilir, duygularını anlamak ve kabul etmek feminen enerjiyi güçlendirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBenimde önceden enerjim yüksekti nebilim anlıyordum yani ise gidince markette haşlıyordum ozaabalr müşteriler gelenler ilgi gösteriyordu tanışmak istiyordu şimdi yasda var tabiki ama kimse ne konuşuyor ne muhabbet ediyor kızlarda öyle.. uzak mesafeliler eskiden herkes konuşurdu anlamıyorum enerjiyle alakalı sanırım 🫤
31 Yorumla- 6 ay
Yaş geçtikçe talep düşer 😃
Gizli Üye(25-29)6 ayhormonlara baktır herkes bir şey söyler burada oysaki dişil enerji namına fiziğin çok şeyde söylüyot olabilir azcık neşe bakım tabiki gerisi tamam ben yapamıyorum çünkü fazla olgunum nerede 30 üstü var beni buldu tamam da kendileri bir halt bir sürü tavır nazınızı niyazınızı asker arkadaşınıza yapın yavaş olmadıkları bize direttikleri cahilce kalıplar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Suyla bol temas, biraz bakım kendine özenle özgüvenle çözülür bence. Ama iş ortamı, her sorumluluğu yüklenmek vs bir çok etken var bizi sertleştiren
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. dişil enerjiden değil sadece, gerçekten arzu duyduğun bi erkeğin yanında dişilleşirsin, ama benim analitik yorumum: motivasyonun düşük, sıkılgansın büyük ihtimalle. motivasyonunu enerjini yükseltmeye bak dişil enerji sonra gelir zaten.
00 Yorumlaaura cok önemli ya. tabi bu herkese gülümse demek değil, hic gülümsemeyip soguk olup asiri cekici ve feminen duran kadinlar da var. sanirim bazen duruş şekli, bazen neşen, bazen cilven zekan vs vs
00 YorumlaBu tarz sert kadınlar daha çok hoşuma gidiyor ne öyle çocuk gibi kızlar boş ver seni olduğun gibi seven birisini bul kaç gün dişil enerjili biri gibi davranabilrisin
04 Yorumla
Soran6 ayErkek gibiyim
Soran6 aySende feminensin herhalde
Bence en dişil özellik özgüven sen kendini beğenince kendine güvenince o vücudu o yüzü çok daha iyi taşıyorsun asıl dişil özellik budur
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
6 ayBununla ilgili Kitaplar okuyabilirsin,
Youtube da bir sürü video var onlari izleyebilirsin
Chatgpt ile konuşabilirsin
Araştırman ögrenmen lazim önce ki uygulayabilesin00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İyi bir şarj cihazı bul ve fişi sokete tak. Düzenli birkaç şarjdan sonra her şey farklı olur. Ama ucuz, uygunsuz şarj cihazı olursa, olan enerji de uçar gider, mazallah patlama bile olur 😉✌️
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
6 ayBebeğim bilek içlerine, göbek deliğine ve göğsünün arasına gül yağı sür bir de duştan sonra tuzlu su yöntemi var araştır, azıcık da cilveli ol tamamdır 🌸😁
03 Yorumla
6 ayDişilik ve dişil enerji aynı şey değil. Eril ve dişil enerji kavramları toplumsal cinsiyet rollerine göre uydurulmuş saçmalıklardır.
10 Yorumla
6 aycok basit, 2000ler american romcomlarini izleyip ordaki kadinlari taklit ediceksin
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayBuradan gelen tavsiyelere uymazsanız olur bu iş. 🙄
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 aySaçının rengini değiştirebilirsin yeni elbiseler alıp giyebilirsin yeni makyaj malzemeleri alıp kullanabilirsin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı.
6 ayGüzelce çatır çatır sabaha kadar s.. ilirsen hem özgüvenin, hem kadınlık auran daha yükselir bence.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayDişil enerji düşük diye bir şey saçmalık bence. Kendini bu tür şeylere göre yargılama. Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa.
00 Yorumla Bir erkek için yükseltmeyi düşünüyorsan boş ver gerek yok haketmiyorlar sen kendini geliştirmeye ve sevmeye bak sevecek olan hertürlü seviyor
01 YorumlaO senin hormonlarınla alakalı bir durum dişi hormonların daha az yüksek demek eril hormon daha yüksek seviyede
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı. bılemedim ki bebiş. bazen olur oyle diyelim modun yükselir cıvelek civelek dolanırsın ortalıkta :r
00 Yorumla
6 ayBu bahsedilen dişil enerji olayı aslında sosyal medyada gazlanan ve saçma sapan bir şekilde pompalanan paylaşılan algı değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bunun kesinlikle enerjiyle ve aurayla alakası var
Yani planlı yapılacak bir şey değil, öyle olduğunda çok yapmacık ve kasıntı duruyor
Keşke şahit olmasaydım ama öyle..00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı.
6 ayÖstrojenin düşüktür. Hormonlarina baktırabilirsin
01 Yorumla
Soran6 ayNormaldi en son
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayÖzgüven,
Giyim tarzı ve uygun saç önerileri
Konuşma yetisi ve ikna kabileyeti
Sempatiklik
Bu şekilde yükselir00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
6 ayÇok kolay da işte
Demek ki icinden gelmesi lazımmış00 Yorumla
6 ayYapay tavırlar değil kendi olmak değerli. İnsan kendi olmalı ve kendisini olduğu gibi kabul etmeli.
00 YorumlaEtrafında ki wamp kadınlara bak, onları örnek al.
00 Yorumla
6 ayKıyafet ve giyim tarzını değiştir da kadınsı şeyler giy, hem iç hem de dış giyim de.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Valla temas edersek sana ciddi destek olurum
00 Yorumla
6 ayBir ilişkiye başla temiz olsun yanında çocuklaşabildiğin
00 Yorumla
6 ayOlamazsın böyle şeyler insanın yapısında vardır yoksa yoktur. Taktikle falan olmaz yani emin ol
00 YorumlaBu yaratılışla alakalı şey sonradan değişmesi çok zor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayEtek elbise mi giyiyorsun yoksa kot tayt falan mı?
00 Yorumla Bunun kitabı mektebi yok maalesef. İçten gelen enerjiyle alakalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Erkeklerle geliştirebilirsin bunu erkeklerle iletişimi o şekilde tut okey?
01 Yorumla- 6 ay
o zaman erkeklerde kızlarla konusursa femboimi olur
Gizli Üye(25-29)6 ayBen yaşça olgun sevgili yapınca yükseldi ama maço erkek olduğu için sanırım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHayatı yavaş yaşa bütün yükü üstüne alma yardım almaktan çekinme ve net çizgilerin olsun onlardan asla taviz verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDişil enerji safsatası baymadı mı? Tred wife akımı nedir diye arat anlayacaksın…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAynı ya bir askere gitmediğim bir de ayakta işemediğim kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySen kızsın istemesende içinde dişil enerji var sadece tercih etmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayİçten nasıl bisey sonradan öğrenilir mi? orasını bende bilemiyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkek gibi mi giyiniyorsun
00 YorumlaEtek giyin pantolon giymeyin geniş elbiseler giyin tesettürlü iseniz güzel şallar giyin saçınızı bol bol tarayın gözünüze gece sürme çekin
00 Yorumla
6 aygirişken olmalısın, yüzün asık olmamalı sürekli bişeylere atılmaya çalışmalısın
04 Yorumla
Soran6 aySuratsız oluşumu değişemem ki
- 6 ay
niye beton mu döktürdün yüzüne? az gülümseyeceksin pek bişey yapmayacaksın
Soran6 ayCidden genetik bizim sulalecek ve içimden gelmiyor anca samimi olduğum kişilere gülüyorum
- 6 ay
o zaman yapacak bişey yok
Lezbiyen ol daha iyi ya Şaka bir yana senin yapın bu. Kendinden kaçamazsın Her kadın cilveli olmak zorunda değil. Rahat ol yeter
00 YorumlaBunun dersi falan varsa alın ya. Ya da ben verecem artık
01 Yorumla
Soran6 ayNasıl vercen
6 ayBendede öyle en iyisi sahte samimiyet iuidir
10 Yorumla
6 aySeni seven bir erkeğin yanında dişi de oluyorsun yeri geliyor çocuk da
00 Yorumla
6 ayBen 31 cekerken kendimi kadim gibi hissederek yukseltiyorum disilligimi
00 Yorumla
6 ayTürkiye de çok sorun değil yurt dışına çıkarsan sorun olabilir
00 YorumlaBeyninde biten bir şey. yaşın belki genç olduğu içindir, ilerleyen zamanda enerjinin yükselir,
00 Yorumlabana bir resmini gönder sana samimi yorum yapayım
00 Yorumla
6 ayDişil olunmaz dogulur 💃🏼
22 Yorumla- 6 ay
@bilmiyorum__34 yine yeniden 😅
- 6 ay
@Asi_kaptan1 taby😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ayMesir macunu ye 😆
22 Yorumla- 6 ay
@wkertenkele Sesli güldüm ula😅
- 6 ay
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih