Dertleşmek ister misiniz?

Öncelikle dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum. 28 yaşındayım, elektrik mühendisiyim, tam 10 yıldır (üniversiteye yeni başlamıştım) hayatım mağlubiyet içinde geçti, ne derslerim çok iyiydi hayır, zar zor mezun oldum, ganom 2.21/4.00. Hocalarımdan da haksızlık eden oldu ama genel olarak yeterli çabayı gösteremedim. Ortam, sevgili, flört, date desen orada da beceriksizdim, ailem zaten senden sümük bile olmaz derdi, sanırım haklılar... Neyse, mezun olur olmaz daha üçlü prizi bile bağlamayı beceremiyordum, çalıştığım iş yerinde sürekli mobbing, ayak kaydırma, dalga geçme ve eksiğimi yüzüme vurmalara maruz kaldım. YouTube, oradan buradan videolar izledim, kendim uygulamaya çalıştım, hâlâ daha hızlı iş yapamıyorum evet ama öğrendim, yine de yeterli olmadı. Hayatım boyunca toplum içinde hareket etmeyi, oturup konuşmayı beceremedim, işten sonunda ayrıldım lakin gittiğim her iş yerinde durum aynıydı, nasıl yapacağımı şaşırdım. Bugün KPSS bile kötü geçti de ailem çalışmadın, yiyip içip yattın, fil gibi oldun, bacakların yara içinde, utan rezil herif, senden sümük bile olmaz kansız dedi. Yeni bir sayfa açıp yeniden başlamak istiyorum ama nereden nasıl başlasam hiçbir fikrim yok.

Dertleşmek ister misiniz?