Hey Selamlar dertleşmek isteyen var mı? Beraber dertleşelim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Selam ben dertleşmek isterim
Dinliyorum
Şimdi benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı o da beni çok severdi 5 yıldır birlikteydik 1 seneden fazla süredir aynı evde kalıyorduk hatta Şubat ayında nişanlanmayı planlıyorduk 8 ay önce bir cuma günü ona cumartesi günde çalışacağımı bu yüzden eve ancak cumartesi akşam geleceğimi söyledim o da Nerede kalacaksın diye sordu bende ofisimde dedim çünkü o hafta gerçekten çok yoğundum bunu kendiside biliyordu neyse işime gittim akşam geç saatlere kadar çalıştım sonrasında sonraki günün işi ertelendi bende evimize gittim uyuduğunu düşünerek kapıyı sessizce açtım kapattım ama bir gariplik vardı evde bir kişi daha vardı bende sessizce üst kata çıktım korkarak odasından sesler geldiğini duydum bende hırsız sanarak elime her zaman yanımda taşıdığı bıçağımı aldım ve odasının kapısını yavaşça açtım gördüğüm korkunçtu çünkü sevgilimi beni aldatırken yakaladım ve işin garip tarafı sevgilimi beni erkekle aldatıyor olması yani sevgilim gay çıkmıştı o anki öfkemle beni aldatan sevgilime saldırdım neresi denk geldiyse elimdeki bıçağı sapladım yanındaki * bizi ayırmaya çalıştı sonra onada tüm gücümle bıçak sapladım çığlıklarıma ve seslere komuşularda geldiler belki 20 kişi vardı benim elimden zor kurtardılar ikisinide belki 20 ya da 30 yerinden bıçaklamışımdır sonra polis ve ambulans geldi ikisinide hastaneye götürdüler
tabi benide kendime geldikten sonra benide polisler karakola götürdüler durumu anlatınca başta inanmadılar sonra inandıklarını ve beni serbest bıraktılar aldattığı 55 gün beni aldatan da 63 gün komada kaldı ikisi kurtuldu geçen ay benden af dilemek için evime kadar geldi benden içtenlikle af diledi yüzündeki pişmanlığı gördüm adam ağlamaktan yere yığıldı bende ona bir az acıdım bana hesabını vermesi için onu dinledim anlattığını göre bunu hep yapıyormuş o olaydan sonra komaya girmiş ve rüyasında hep beni görmüş ona bir şans daha verileceği söylemiş bana bir sürü şey anlattı dinledim benden çok af diledi sen beni affetsende ben kendimi affetmiyecem dedi bende ona seni asla affetmiyecem sg şimdi dedim bir kaç defa daha gelip af diledi ben hiçbirini kabul etmedim en son geçen hafta geldi bende olaydan sonra ilk defa ona gülümsedim o da hüngür hüngür ağladı senin gülüşünü çok özledim beni çok duygulandırdı dedi bende seni asla tamamen affetmiyecem ama en azından pişman olman belki ilerleyen zamanda umut olabilir dedim o da ne diyeceğini bilemedi bende git artık seni daha fazla görmek istemiyorum dedim sence o pişman olmuşmudur ve onu affetmelimiyim bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim
Eğer gerçekten gay biri ise hiç bulaşma derim, ama gerçekten pişmansa bir şans ver ama ikinci ver me
Açıkçası hala çok öfkeliyim o yanıma her geldiğinde ona hala bıçak saplamak istiyorum çünkü yaptığı halt normal bir şey değil ama öfkem eskisi kadar değil çünkü her seferinde yüzündeki pişmanlığı çok net görebiliyorum ve rol yaptığını düşünmüyorum ama şimdilik affetmiyecem belki ilerde affederim bir az sürünsün istiyorum bana dediğine göre olaydan sonra komaya girmiş ve 4 - 5 defa ölümden dönmüş o anlarda hep yalvarmış yaşamak için bende ona kaç yerinden bıçaklamışım seni dedim başta söylemek istemedi seni üzmek istemiyorum dedi bende ona bu konuda asla pişman olmam sen bunu hak ettin dedim o da doğru ben bunu hak ettim dedi bende söyle artık dedim o da 76 dedi bende oha abartma dedim o bir şey demeden üstünü çıkarmasını söyledim o da hemen çıkardı gerçektende doğruymuş dedim çünkü göğüsü karnı ve sırtı bir sürü bıçak izle doluydu en çok dikkatimi çeken tam iki göğüs kafesinin ortasındaki iz oldu kendiside o ize baktı sen beni kalbimden bıçaklamakla çok haklıydın o an ben ölseydim sen haklı olurdun dedi bende sen şu an yaşıyorsan bunda bir hayır var şu an yaşaman mucize 76 yerinden bıçaklamama ramen hala buradaysan ölmediysen demekki bu bir mesaj hem bana hem sana dedim gülümseyerek olaydan sonra ilk defa ona gülümsemiştim sonra pantolonunu çıkarmasını istedim dediğimi yaptı bacaklarındada bir sürü iz vardı her halde yere yığılınca sırtına ve bacaklarına saplamışım ben hayatta kalmasına inanılmaz şaşırdım sonrasında üstünü giymesini söyledim ona hastaneden ne zaman çıktın dedim hastanede tam 151 gün kaldım dedi bana tekrardan tüm pişmanlığıyla gözlerimin içine bakarak beni affedebilecekmisin çok pişmanım dedi bende ona seni asla tamamen affetmiyecem ama ilerde belki sana bir şans verenilirim dedim sonrasında şimdi def ol git seni bir süre görmek istemiyorum dedim
anladığın filmlere konu olacak cinsten bir olay bu olay benimde psikolojimi çok derinden etkiledi ama onun pişmanlığını çok gördüğüm için ileride onu affemeyi düşünüyorum ama bu haltı neden işledi onu çok merak ediyorum bir daha geldiğinde ona mutlaka soracam
Bence uzaklaş eğer psikolojini bozup hayatını kötü etkiliyorsa
O olaydan sonra doğal olarak mahfoldum ama kendimi çabuk toparladım diyebilirim ama çok pişman olmuş yapmacık durmuyor yüzüme bakamıyor bile hatta utancından yüzü kan gibi kızarıyor ama ben buna ramen affetmiyorum bu gün tekrar yanıma geldi bana lale getirmişti en sevdiğin dedi bende istersen bana dünyayı getir benim gönlümü asla kazanamıyacaksın dedim sonra yine aynı yalvarış yakarış bende onu susturdum ve lale buketini kokladım kokusu çok güzel dedim sonra laleden büyük bir ısırık aldım ona baktım ve tadı aynı senin gibi dedim kokusu ve görüntüsü güzel ama tadı aynı senin gibi beni aldattı dedim o da bir şey diyemedi o da aynısını yaptı ve ağlamaktan yere yığıldı bende onu kaldırdım masanın üzerinde biber vardı biberden bir ısırık aldım inanılmaz acıydı yutmakta zorlandım en güzel acı biber acısı en kötü acı ihanet acısı denim sonrasında sen beni bir kadınla aldatsaydın ben belki sana bir şans verebilirim ama sen bana ihaneti en büyüğünü yaptın sen beni bir buçuk senedir erkekle aldatıyordun yazıklar olsun sana sen gay olmayı seçtin dedim çok sert şekilde son pişmanlık fayda edermi onu zaman gösterecek ama sana şimdilik şans vermiyecem dedim sonrasında ona sakincae lütfen git dedim bu konuşmamız ona diğerlerinden daha yumuşak davrandım çünkü pişmanlığı çok belliydi belki ileride ona şans verebilirim