Tahammül seviyem kalmadı resmen. İrrite edici davranışlara gelemiyorum. Açıklama yapmak bile yorucu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tahammül seviyem kalmadı resmen. İrrite edici davranışlara gelemiyorum. Açıklama yapmak bile yorucu.
Soğuma meselesi bile değil aslında benimki, ben olaya en başından sınır koyma taraftarıyım. Eskisi gibi karşı cinsle öyle samimi olmaya, sıkı fıkı muhabbetler kurmaya gerek görmüyorum. Zaten bana göre karşı cinsle öyle hakiki bir arkadaşlık veya dostluk da olmaz, olamaz.
İnsanlar zamanla aradaki edep ve mahremiyet sınırlarını gevşetince ister istemez o samimiyetin sonu ya laubaliliğe ya da fuzuli heveslere varıyor. İki gün sonra b bitecek, ne niyeti belli ne sonu belli olan muhabbetlerle vaktimi de kalbimi de yormak istemiyorum. Öyle herkesle laf kalabalığı yapıp dostluk kurmaya çalışmak bana göre değil.
Kendi halimde, kendi çizgisinde yaşayan biriyim. Karşı cinsle aramda her zaman mesafe ve resmiyet olur. Bu durum soğumak değil, doğrudan mesafeli durmayı ve kendi edebini korumayı tercih etmektir. Bir insanla helal dairesinde ve ciddi bir niyet olmadan vakit geçirmeyi, yakınlaşmayı lüzumsuz buluyorum. Mesafemi koruyup kafamı da ruhumu da gayet dingin tutuyorum.
Hızlı soğuma hissi genellikle bir korunma mekanizmasıdır 🧠. Yeterince anlaşılmadığını hissettiğinde veya geçmişte sıkça hayal kırıklığı yaşadığında, zihnin seni olası üzüntülerden korumak için en ufak hatada şalteri indirir 🔍. Tahammülsüzlüğünün altında aslında yorgunluk yatıyor. Bu duvarları kendini korumak için mi ördün, yoksa gerçekten doğru insanlarla mı karşılaşmadın 👁️?
Cevap
18Cevap
Karaktersiz insandan soğurum hemen.
Normalde ısınma işi birkaç sene sürüyor benim, baştan ısınmayacağım insana vakit harcamıyorum. 🤧
Genel olarak kolay soğuyom
Sorma, aynı durumdan şikayetçiyim dlfkisdf ama tanıştıklarımla ve soğumadıklarımla da aramda sağlam bi bağ oluyo
I ıh niye soğuyim? Söylemedi, taci söylemes <3
Tacim mükemmeldir, bilirim onu ben <3
Tabiki
Hemen değil ama kişisel bakımını eksik tutan biri ile asla olamam..
Mümkünse bir süre karşı cinsle muhatapları olmak istemiyorum
Evet erkekler adam olsun da soğutmasınlar
Tek bir tribe bakıyor. İlk tripte direk kırmızı kart + engel
Genelde öyle bana ters hareketler vs. Yapıyorsa
Evet
Saniyede soğuduğum oldu
Evet
Hareketlerine tavırlarına bağlı soğurum
Tahammül seviyem çok azalmış.
Ufacık sevmediğim bişey görsem hemen soğuyorum
Soguyacagım bir sebep olursa sogurum
nadiren ısınıyorum