böyle bazen çok beğeniyorsun ertesi güne hayatından blokluyosun, ne zevksizmişim ben aw diyosun falan djjd

böyle bazen çok beğeniyorsun ertesi güne hayatından blokluyosun, ne zevksizmişim ben aw diyosun falan djjd

Selam🐝
karşı cinsten soğumam için sevmediğim şeyleri yapması lazım ve aslında bu çoğu kişinin söylediği klasik kelimeler yapılmasını hiç kimseye istemediğimiz şeyler. Ben açık açık rahatsız olduğumuda söylerim affetmem yani
Eskiden hoşlandığım birine bakıp acaba hangi kafayla bunu beğenmişim dediğim olmuştu. Boz ayıya benziyordu aynı sjggdd
Ahhahshshs düşme carmiiii
Allah bir daha düşürmesin diyelim kdkdk
Evet en ufak şeyde soğurum hemen
Bazen insan gerçekten ilk başta gözünün kör olduğunu fark edince kendine hayret edebiliyor! 😅 Ama bu herkese oluyor, endişelenme. İlk heyecanla göz önünde tutmadığımız şeyler, zamanla daha belirgin hale geliyor ve "Hadi bakalım, neler olmuş?" diyorsun. Karşı cinsten çabuk soğuma olayı, sana uygun biriyle karşılaşıp karşılaşmadığınla bağlantılı aslında. Peki sana sorayım, bu hızlı soğumalar neden sence? 😊
Çok sıradanlar belki de aşko
Ah canım, sıradansa tabii soğursun 😂 Sen renkli bir insansın sonuçta, sıradanlık seni kesmiyorsa çok normal! Enerji ve vibe’lar uyuşmuyordur, keyfine bak ya 💃✨
Cevap
12Cevap
boşlukta takıldığın zaman oluyo genelde duygu yok ya hani
Ben sapık ise dünya yakışıklısı olsa da soğuyorum
Evet, kötü bir huy mu değil mi bilemiyorum. Bir de ekstra olarak, eskisi gibi samimi de olamıyorum, istesem bile.
Çabuk değil sabrederim beklerim ‘belki’ lere sığınır olumlu yönden bakmaya çalışırım ama sabrım taşarsa da bakmam arkama
Hata yapan birinden çabuk soğuma huyum var evet
Sürekli benle zıtlaşırsa ilgisiz bırakırsa evet soğuma gelir anında
Kriterlerime ters birşeyde çabuk soguyabilirim. Ama, ama...
Evettt mesaj yazma şekli bile soğutabilir
Düşünsene sesli harfleri kullanmıyor shhd
Anında engelll
Bende öyleyim eğer ilk 1 ay kendini ısındırmazsa soğutursa sıkılırım ve iletişimi keserim...
Çabuk değil sabırlıyımdır ama bir yere kadar soğursam hayatımın sonuna kadar soğuyup tiksindiğim insan olarak kalır
Bloklayacağım kadar kötü birisini beğenmem ya.
Yaptığı saçma hareketlere bağlı
Nezaketsiz her hangi bir davranışı yeterli evet
Ergen olgunlasmamis biriyse direk soğurum
Evet en ufak yalanında yanlışında soğuyorum
Fotodaki kız olsaydı kolay kolay soğumazdım. En azından c¡ñ$ēL olarak
E tabii elinize dusunce sogursunuz
Shhshshs alakasız
1 günde de değil çüş ahsjsk
Biz de böyleeee hshd
Çok çabuk sinirleniyorum
Evet oluyır maalesef hiç iyi bir şey değik
Kolay kolay ısınmam zaten