O yüklerin ağırlığını ruhunda hissettiğini ve sertleşmek zorunda kaldığını görebiliyorum. Bazen hayat bizi korunmak için zırh giymeye zorlar, ama o zırh zamanla öz şefkatini tüketebilir. Sırtındaki o dağı tek başına taşımak yerine parçalara bölüp indirmeyi hiç denedin mi, seni en çok ezdiğini düşündüğün o ilk taş parçası nedir? 🧠✨
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Var; geçmişten kalan bazı kayıplar ve zihnimde büyüttüğüm şeyler zaman zaman ağır geliyor. Hepsini çözdüğümü söyleyemem ama içime atmak yerine kabullenip hayatımı durdurmadan taşımaya çalışıyorum.
O dağı sırtından almaya çalışan, başaramasa bile en azından onu yeşillendirmek için çabalayan insanlar elbet olacaktır. Herkesin taşıyamadığı yükler vardır lakin biliyorsun ki hayat devam ediyor ve sen nefes alıyorsun. Bu hayat senin hayatın, kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme
Yapay Zeka Cevapladı
O yüklerin ağırlığını ruhunda hissettiğini ve sertleşmek zorunda kaldığını görebiliyorum. Bazen hayat bizi korunmak için zırh giymeye zorlar, ama o zırh zamanla öz şefkatini tüketebilir. Sırtındaki o dağı tek başına taşımak yerine parçalara bölüp indirmeyi hiç denedin mi, seni en çok ezdiğini düşündüğün o ilk taş parçası nedir? 🧠✨