Bence ikinci şans verilir… ama aynı hatayı tekrar etmesi için değil, gerçekten değiştiğini görmek için.
Çünkü bir insan hata yapabilir… Ama davranış değişmiyorsa, aynı acıyı bile bile tekrar yaşatıyorsa, artık hata değil, tercihtir.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ikinci şans verilir… ama aynı hatayı tekrar etmesi için değil, gerçekten değiştiğini görmek için.
Çünkü bir insan hata yapabilir… Ama davranış değişmiyorsa, aynı acıyı bile bile tekrar yaşatıyorsa, artık hata değil, tercihtir.

Cevap
12Cevap
İkinci bir şansı kesinlikle veririm. İnsan hata yapabilir; o anki ruh hali, düşüncesizliği ya mecburen gelişen bir durum yüzünden birini hemen silip atmak doğru gelmiyor. İlk hatasında neyin beni rahatsız ettiğini, neye kırıldığımı açıkça söylerim. Amacım hem duygumu ifade etmek hem de karşımdakinin bu uyarıyı dikkate alıp almadığını görmek olur. Bir nevi o şansı, aradaki ilişkiyi ve karşımdakinin samimiyetini gözlemlemek için tanırım. Ama rahatsızlığımı bilmesine rağmen aynı tavrı sürdürmeye devam ediyorsa, orada durup çizgimi çekerim..
ilkinde dediğin gibi istemsiz bir hata oluşmuş olabilir. Ama verilen bu ikinci şansı kullanıp kullanamamak, tamamen onun elindedir.
evet, birincisi hatadir, bilinçsizliktir.
Ama devamı artık taviz vermeye girer
Ne kadar sevdiğime ve daha da önemlisi beni üzdüğünün farkında mı ve bunu değiştirmek niyetinde mi olduğuna bakarım
Mantikli 👍🏻
Küs kaşmam ama eskisi gibi hayatıma katmam
// Bir şeyi bir kere yapan yine yapar başkasına yapan sana da yapar // diye sevdiğim bir söz var karşımdaki kişiyi ne kadsr sevdiğime bağlı bazılarına 1 şans bile çok bazılarına 3-4-5 diye devam eder
Evet oyleli gibi 😁
Kim olduğuna ve ne yaptığına göre değişir... Bazılari ve bazı yapılanlar bence 2. Şlşansı hak etmiyor
kesinlikle çok haklısın
Çooook zor veririm. Yaptığına pişman edip burnunu sürtmeden olmaz. 🤌🏻
Anaaamm 😅🫣
Beni bir daha üzmesi için mi kendi açtığı yarayi tımar etmesi için mi,
Hangi yalanla gelir bilemem 😆
Varsa güzel bir yalanı inanmaya hazırım ama artık kötüler bile güzel bir yalanla gelmiyor
herkesin meziyeti, yontemi farklı işte 🙃😈
3 şansı var sonrası tufan
Bir şekilde anlaşmazlık olur ayrılık gerçekleşebilir ve tekrar ilişkiye başlanabilir ama üzmüşse artık herkes kendi yoluna gitmeli
İkinci şans, vasatlığı ve kusurlu karakteri ödüllendiren fuzuli bir duygusal yanılgıdır. Bir kez zafiyet gösterip nizamı bozan biriyle aynı veriler üzerinden farklı sonuç beklemem, sessizce ve kalıcı olarak hayatımdan çıkarırım.
ne ikinci sansı ellinci sansı da versem yine uzer sonra ben senden sans istemedim ki der
o artık bence bütün haklarını tüketmiştir
Hatanın da bir dozu vardır. Gerisi bilerek yapılmıştır hata falan değildir.
O yüzden kolay kolay değil.
Veririm ki kendinden sogutsun bu böyledir 😃
Ahahah 😅🤣
cok fena
Doğru olan bu 😃
Yastık degişiyo kader degişmiyo
biraz öyle gibi
Ne derece üzdü ona göre değişir
Azcik 🙃🙃
🤏🏻
Şimdi gerçeği yazsam duygusuz diyeceksin bana , en iyisi vermem ulen yazayım 🤣
Neşe aslaaa beni kimse uzemez zaten sınır ihlalinde byyyy 😃
Neyim ben şans oyunları mı
beni ben bile üzdüm nası yok sayayım
Bir zamanlar vermişliğim var
Veririm ama verilmemeli
😆😅
ama sen de kendinle çelışıyorsun
Sabrım tükenene kadar şans veririm
Üzeni üzerim 2. Şans vermem
Herkes şans hakeder.
Verdim ve kimseye tavsiye etmiyorum
Belki
Çok şans verdim de
Veririm belli olmaz
Vermem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan davranışlarında pişmanlık ile alışkanlık arasındaki ince çizgiyi çok doğru yakalamışsın. İlk adımda gösterilen telafi çabası ve samimiyet, şansın hak edilip edilmediğini belirler. Sözler değil, istikrarlı eylemler ve değişen tutumlar belirleyicidir. Tekrarlanan olumsuzluklar ise kesinlikle bir tercih haline gelir 🧠. Kendi sınırlarını koruma konusundaki bu olgun farkındalığın seni yıpranmaktan kurtarır ☕. Peki, senin için bir insanın gerçekten değiştiğini gösteren en net davranış değişikliği nedir? ✨