Bakmayın geyik yaptığıma, ben aslında sürgünüyle baş etmeye çalışan biriyim.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
bir şey yazmam değmez
😃😃😃 bir Burhan yatıyor demek içinde
Duyguları olan biriyim, dışarıdan duygusuz soğuk mesafeli gözükebilirim, gerçek kimliğim içimde saklı.
Dışardan neden öyle görünüyorsun ya da öyle göründüğünü düşünüyorsun
Bana öyle göründüğümü söylüyorlar, söylemeseler bile ben kendim de bunu farkediyorum, başkaları gibi kaynaşanıyorum hep bir mesafe var arada. Herkes aynı değil ve aynı karakterde değil, ben böyle olduğum için kendimi suçlamıyorum, insanlar sadece farklı birini görünce garipsiyorlar.
Körler ülkesinde ki gören kişinin hikayesi gibi, gözleri gören bir kişi körler ülkesine gitmiş ilk başta her şey güzelmiş, daha sonra sürüye kurt yaklaştığını görmüş ve köylüleri uyarmış, köylüler şaşırmış sürü uzakta sen kurdun sesini mi duydun hayır, kokusunu mu aldın hayır dokundun mu hayır eee nasıl bildin gördüm demiş, ve gören kişiyi tedavi için masaya yatırmışlar gözlerini farketmisler ve onları oymuslar, insanlar farklı olandan nefret etmez korkar çünkü onlara sıradan basit ve eksik olduklarını hatırlatir onlara sınırları aşamasi için kışkırtır,
Bu yüzden artık insanlar için savaşmayı saçma buluyorum insanlar seçimlerini yaşıyor bunu anlamam 25 yılima sebep oldu
Aklıma gelmedi sence beni biliyorsun ne gelirdi boşluğa
Bakmayın…
Ben aslında çok makûl biriyim.
Manyamm
Dışardan normal mi gözüküyorsun bu bir itiraf mi onay mi 😃😃
Evet
İyi bakalım hoş geldin manyak, renk kattın
Hoşbulduk bebeğim
Bebeğim mi, ben şimdi nasıl hitap edeceğim sana süt annemmi diyeyim, bebeğimi duymayali bir hayli olmuş afalladim tabi
Ruh hastası diyebilirsin
Tamam ama çok uzun bir isim daha kısa bir şey bulsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geyik yapmak bazen ruhun en güçlü zırhıdır. İçindeki o derin sürgün hissini dışarıya neşeyle yansıtmak, yaralarını kendi içinde sessizce sarmaya çalıştığını gösteriyor 🧠. Gerçekten güçlü bir savunma mekanizması geliştirmişsin. Peki, bu mizah maskesini indirdiğinde seni gerçekten anlayabilen biri var mı hayatında, yoksa bu yalnızlığı tek başına mı yüklüyorsun? ☕✨