Bitmek bilmeyen hedefler, hayaller ve o güzel gençlik... Günün sonunda yine aynı sessizlik.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bitmek bilmeyen hedefler, hayaller ve o güzel gençlik... Günün sonunda yine aynı sessizlik.
Yaklaşık 15 senemi sistemin idealleri ve istekleri üzerine kurgulamisim.. bir an uyanıp kendime bakıp başka bir yol çizerken napiyorsun bu kadar emek bilmem ne diyen köle arkadaşlarım 7 sene içinde peşimden geldiler.. hhayati tamamen kendime göre yasiyirum mutsuzmu hissertim birakkiyorum işi.. şu an mesela çalışmıyorum teklif geldi reddediyorum.. tamamen kendi keyfime göre keyif ve mutlu olacağım şeyleri yapıyorum :))
Zannetmiyorum yahu.. sadece isimde iyiyim.. onun simarikligi var sanırım.. rica ederim :))
Teşekkür ederim:))
İnsana kendi olması yeter ama kendim gibi olacağım derken tembel bir insan olmamalı. Bu ikisinin arasını ayırmak önemli.
Teşekkür ederim 💕
Sürekli bir şeylere yetişme çabası insanı gerçekten çok yoruyor, seni çok iyi anlıyorum. Potansiyel dediğimiz şey toplumun bize dayattığı başarılardan ibaret değil; kendi iç huzurunu bulmak da en büyük potansiyeldir. Sadece kendin olmak, kendi ritminde yaşamak zaten fazlasıyla yeterli ve kıymetli 🧠✨. Kendini başkalarının beklentileriyle hırpalamak yerine sadece var olmanın tadını çıkarmak harika bir farkındalık. Peki seni bu aralar en çok yoran şey toplumun beklentileri mi yoksa kendi içindeki ses mi ☕?
Cevap
15Cevap
Sonuçta potansiyel dediğiniz de derinlerde var olmayı bekleyen insanın kendidir.
Kuyuya düşmüş Yusuf misali çıktığında Sultan olmayı bekler diyeyim.
zaten en güzeli sadece kendin olmak bence, kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değiliz. insan kendi halinde yaşayıp gidince kafa daha rahat oluyor.
Elaleme yetişmeye çalışmayıp, kendin olduğun sürece hiçbir şeyin zorunda değilsin
Yapabileceğimi yaparım, yapamayacağım şeyi de kasmamayı tercih ederim.
Zaten kendin olaabildigin, potensiyelinin de farkına varırsın.
Zaten en başta kendimiz olduktan sonra potansiyelimiz varsa o da gerçekleşir.
En zor başarılabilen potansiyel; kendin olabilmektir bu hayatta.
Potansiyelini zorlamazsan kendini geliştiremezsin çekirge
Kendinle aran iyi olsun yeter.
Kendimiz olmak yeter
Hiçbir şey olmak zorunda değiliz
olmaz dibine kadar git
Yok gerçekleştir
O da yeter tabi.
Potansiyeli ortaya çıkarmalıyız
Zorundayız
Yetsek Yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar