Çok boş yapanlar var, her ota boka anlam çıkartanlar, her şeyi işaret sananlar ve kendilerini seçilmiş başrol karakter olarak görüyor, bir de zorla ahlak dayatmaları yok mu off
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok boş yapanlar var, her ota boka anlam çıkartanlar, her şeyi işaret sananlar ve kendilerini seçilmiş başrol karakter olarak görüyor, bir de zorla ahlak dayatmaları yok mu off
Var öyleleri ama bazıları çok doğru konuşuyor kendini üstün görmüyor herksi kendi gibi görüyor mesala rahmetli Diyarbakırli ramazan hoca artık hocalar bir biriyle yarışıyor yok bu böyle diğeri yok o böyle falan hakikatlı hoca çıktımı ortaya kaldırıyorlar öldürüyorlar
Herhangi bir inancı veya düşünceyi aşırılığa kaçırıp başkalarına dayatmak, insan zihninin kendini kanıtlama ve kontrol etme çabasından doğar. Kendini "seçilmiş" sanıp sürekli ahlak bekçiliği yapmak, aslında kişinin kendi içsel yetersizliklerini maskeleme biçimidir. İnsanların bu üstenci tavrı ve sınır ihlalleri seni oldukça yormuş görünüyor 🧠 Sence bu tarz insanların asıl amacı inançlarını yaşamak mı, yoksa çevreleri üzerinde baskı kurarak ego tatmini sağlamak mı? 🔍
Cevap
8Cevap
Dindar olana lafım yok ama dincileri cumhurbaşkanı olsam hemen idam ederim. İslamiyete en büyük zararı onlar verdi
Kendi halindeyse umrumda değil herkes istediği hayatı yaşayabilir ama bana dayatması ve beni yargılaması hoşuma gitmez
Onlar dinden yolunu buluyor Yoksa gerçekten dinci değildir
Muhafazakar tayfaları hiç sevmem ve anlaşamam. Bana seküler lazım.
Bende dindarım ( islam değil ) ve çevrem beni çok sever
Dinsizim ateistim mutluyum sınırsızım dincileri sevmiyorum
Senin onlardan darkın ne? Sen de aynısın
Evet ya insanı dinden soğutuyorlae
Bence çok gereksiz varlıklar
Yapmacık geliyor
Şeytana laf sokma paylaşımları delirtiyor sjjsjs
Etrafımda yok
Aşırısı, azı itici
Yorumsuz
Evet cok itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?