Aldattıktan sonra hoca büyü var dedi, saksıdan kıl ve iğne çıktı, gerçekten büyü olduğuna nasıl emin olabilirim?

Asla yapmayacak biri olarak, karımı çok seviyordum fakat onu bir kez aldattım sonra konu ortaya çıktı ve boşandık tabii ben bunu nasıl yaptığımı neden yaptığımı bir türlü anlayamıyorum, çünkü karımı çok seviyorum resmen ölüyorum ona ve büyük bir sorgulamaya girdim hiç inanmasam da teyzem büyü olabileceğini söyleyerek beni bir hocaya götürdü hoca büyünün çift taraflı yapıldığını hem bana hem eşime yapıldığını ve tarihini verdi gerçekten de verdiği tarihten sonra problemlerimiz başlamıştı ben de güvensizlik ve intikam hissi oluştuğunu bu şekilde aldattığımı söyledi ve gerçekten bu böyleydi intikam alıyormuşum gibi hissettim intikam alınacak çok bir şey de yoktu ortada çok kötüydüm ve ilk defa yaptım böyle bir şey. Taşınırken çiçek saksısının içinde toplu iğneye sarılmış kıl yumağı gördüm teyzem hocayı arayıp sormuş hoca bana getirin demiş götürdük yaktı bir şeyler okudu falan çözülmüyor dedi seninki çözüldü ama karınınki çözülmüyor diyor karım da bu duruma inanmıyor. Allah hepimizi kötü kalpli insanlardan ve kötü ruhlardan korusun

Aldattıktan sonra hoca büyü var dedi, saksıdan kıl ve iğne çıktı, gerçekten büyü olduğuna nasıl emin olabilirim?