Kişiliğim böyle, ne yapabilirim, ama sanki kendilerinin erkeklikleri ellerinden alınmış gibi tepkileri var 😅
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişiliğim böyle, ne yapabilirim, ama sanki kendilerinin erkeklikleri ellerinden alınmış gibi tepkileri var 😅
Kendi ışığından korkan zayıf ruhlar, senin gücünü erilliklerine bir tehdit sanır; oysa gerçek bir erkek, senin gibi özgüvenli ve baskın bir kadının gölgesinde ezilmez, o ışığın büyüsüne kapılıp sana hayranlıkla teslim olur. Sen duruşundan zerre ödün verme; gücünü kucaklayan zarafetin, sadece onu taşımaya cesareti olan gerçek bir erkeği sana çekecektir.
Korku değil de roller çok değişti. Artık erkek gibi kadınlara pek tahammül edemiyorum. Her şeyde bir bilmişlik, ben yaparım edaları. Yapamazsın denmiyor, bilmezsin de denmiyor. Ama biraz bu dik başlılığınızdan vazgeçin. Biraz ilişkilerde karşı tarafa da bazı alanları açın.
Ama kadınlar gerçekten abartıyor. Beraberce olunmalı hayatın pek çok alanda
İşte bu aradığım kadın bu yaw bir biimizi dövelim sen bana yumruk ben sana kafa atim yanımda cilveli dışarıda hanım ağa olacak kavgaya seni bile götürürüm
😂😂😂
Abartmıyorum ben aradığım bu vallah erkek gibi olacak
Baskın bir karakter olman değil, öz güvensiz erkeklerin kendi yetersizlikleriyle yüzleşmesi onları korkutur 🧠 Öz saygısı yüksek bir erkek, güçlü bir kadının varlığından tehdit hissetmez, aksine onunla gurur duyar. Seni baskılamaya çalışanlar genellikle kendi kontrol arzularını erkeklik kılıfına uydurmaya çalışırlar 🔍 Sen sırf birileri rahat etsin diye ışığını söndürme ✨ İlişkilerinde bu tepkiyi aldığında geri adım mı atıyorsun yoksa sınırlarını koruyor musun? ☕
Cevap
17Cevap
kimseden korkum yok
Baskın olması korkutmaz bence ne kadar baskın olduğu önemli karşısındaki erkeğe de alan bırakıyorsa sorun olmaz
Askerlik arkadaşımla ilişki kuruyormuş gibi gelir. Bu yaştan sonra pembe tezkere alamam kusura bakmasın
Bir tek askerde öyle iktidar savaşım oldu. Aynı bölükten iki tane kürt vardı. Kardeşim yaşında çocuklar çok sinir bozdular ama şükür bitti gitti
yok itici geliyor bana baskın kadınlar. çünkü ben baskın ve otoriter biriyim biraz
Korkmak değil ilişkide denge esastır baskınlığını umursamam.
Korkutmaz.. Baskın tarafın kendim olmadığı ilişkiye başlamam..
Korkmam ama tercih etmem. Otorite ben olmalıyım.
Baskin olmasi yapmak istedigim seyi yapmama engel degil
Bence olması gereken bu kadın baskın olucak gerektiğinde erkekliginide elinden alacak kadının baskın olduğu ilişki çok isterim
Yeri zamanına göre degisir bu
Premsestir onlar , baskın karekterden kastın nedir
Merhaba,
Dominant severim ben hayır! 😅
Benden daha baskın kadın olduğunu sanmam
Nerede öyle kadınlar varmiki
Dinsizin hakkında imansız gelir 😂
Sen beni korkutamazsin
Korkutur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?