Kendimi bildim bileli baya konuşkan insanım konuşmayı sohbet etmeyi çok seviyorum. Konuşmadan durmak hiç benlik değil
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi bildim bileli baya konuşkan insanım konuşmayı sohbet etmeyi çok seviyorum. Konuşmadan durmak hiç benlik değil
Cevap
23Cevap
konuşkan insan sevmem
Yani negatif te değil pozitif te değil ortasında olmak iyidir ya çok konuşurken gereksiz detay vermek çok herşeyini açık etmek negatif bir şey mesela onun dışında konuşkan olmak çevre edinmek sosyalleşmek açısından iyidir çekingen suskun insanlara göre seni öne taşır bu da pozitif etkisi
Bende çok severim ama, insanlar artık uzun konuşmalardan, uzun yazışmalardan hoşlanmıyor. Kısa geçiştirici birkaç cümlelere bağımlı olmuşlar. Reels izler gibi, konuşup duruyorlar kısa kısa anlamsız.
evet bu beynimizi kotu etkiliyor odak süremiz düsüyor
Aynı zamanda insanların kelime dağarcıklarını yok ediyor, bazen konuşurken insanlar kesiliyor, ne diyeceklerini unutuyorlar ya da kelimeyi hatırlamıyorlar. Anlamıyorlar ki o reelsler, dijital dünya beyinlerini kemiriyor.
haklısınız. sohbet etmek aslında zekamizi gelisdirir uyanik tutar
Aynen öyle, sohbeti insanlar sadece güzel bir vakit geçirmek için olduğunu düşünüyor, ama sadece o değil. Karşındaki insanı dinlerken düşünürsün, cevap verirken kelimelerini seçersin, farklı fikirlerle karşılaşınca kendi düşünceni de sorgulamaya başlarsın. Ben hep şunu söylerim İyi bir sohbet zihnin spor salonu gibidir; ne kadar farklı düşüncelerle çalıştırırsan, o kadar canlı kalır.
sizinle 100% ayni fikirdeyim. farklı fikirler dünyalar dinlemek 100 lerle kitabi okumakdan degerli
Çünkü kitap sana bir dünyanın kapısını açar, insan ise sana kendi yaşadığı dünyayı anlatır. 🙂
(: haklısınız.
Konuşkan olmak güzel; asıl çekici olan, kelimelerin arasında ruhunu da gösterebilmek. Sen susmayı sevmiyorsun belli… insan ister istemez “acaba doğru kişiyle sabaha kadar neler konuşur?” diye merak ediyor.
hhhh en sevdigim yorum bu oldu (:
Bende seviyorum ama pek yakın olmadığımlarla o kadar değil ama heryerde konuşkanım briaz selam verip sohbet başlatmaya çalışırım bence iyi bişey
sonunda benim gibileriiii
Hiç sevmem. Aşırı uzatan insanları. Sohbeti tatlı ise neyse ama genel olarak uzun uzun anlatan kişiler bayıyor.
şenlik değil genel düşüncem.
Geveze Boyutunda mı, yoksa Piskolog tadında mı.
genelde belli etmez söylemezler ama çevrendekilere ya çok iyi gelirsin ya da bunaltırsın
boş konuşuyorsa sıkarama çok güüzelse amjığıın hatrına he canım dersin dinliyor görünürsün.
ehh siz susun oturun hep
yok be yavrum niye susalım ama diziden artisten kılık kıyafetten mAl mal şeylrden konuşan bir fit taze olunca zihnen bayıyor dediğimi yapıyorsun. kafası çalışan entelektüel bir kadın ols dinlemekten konuşmaktan zevk alırsın.
ah burada sizinle hakliyim sohbetin konusu ve seçilen soz/cümlelerde onemli.
evet detaylayınca anlaştık. yoksa sohbeti çok neşeli kadın tercih edilir. yeterki manifest kızları bilmemne aptal aptal şeylerle kafa şikmesin.
manifest kizlari ne ya hahaha 10 yasli kiz çocugu muhabbeti onlar
Süper genel olarak insanların konuşacak bir şeyleri olmuyor hayatları monoton geçtiğinden
bilmiyorum ya ben ağacda gördügüm yaprakdan bile sohbet açarim
Güzel bir şey bence. Sana her daim kazandırır
evet yeni baslangiclar yeni firsatlar
Kesinlikle ikna kabiliyetin ve hitabetin de yüksekse tadından yenmez vallahi
ovunmek gibi olmasin ama bu bizde genetik bir beceri
Estağfurullah. Çok şanslısınız ailecek o halde ne güzel :)
bizde bir ata sozu var azericede Ho-ha var dağa çıxardar, ho-ha var dağdan endirer. kelimeler sozler bazen çok güclüdür
Çok yaxşı imiş :) biz de de söz ola kese başı söz ola kestire başı var bir tık ağır ama olsun. Daha hafifi de kıyafet agirtlatır söz uğurlatır mıydı öyle bir şeydi galiba
ne gozel ne gozel
Öyle...
Bende tam tersi dinleyici kısmında oluyorum genelde
senle mükemmel sohbet edilir o zaman
Ya ya ne demezsin doyamazsın sohbetlerime
dinlemekde bir sabrdir kültürdür
Teşekkür ederim evet çok sabırlı birisiyim... Bu arada sohbet etmek de öyledir ve yetenektir herkesin sohbeti güzel olmaz o yüzden güzel bir özelliğin var
tesekurler beyefendi
Ricalarr
Neeee biliyim ağğbi nassı bişii
yani geveze mi demek istiyorsun
bos yapmam amma enerjik ve konuskanim
Güzel olur keyifli olur
Ne güzel
Bende tam tersi uzak duruyorum
Sempatik bir kişilik özelliği
Aynn ben öyle yim ve çok kötü algı oluyor
evet ya bizi yalnis aanliyolar
Evli misin sen bacım
hayir bekarim
Hmm evli çift arıyoruz da yok mu burada
Iyi birsey
Güzel bence
İyi işte suskunluk bazen hayır getirmez
Kesinlikle güzel
Guzell
enerjini bir şekilde atman lazım. normal
Ben senden de beterim
Güzel
Iyi bisey
Gel de görelim
Iyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sohbet etmeyi sevmek dışa dönük ve enerjik bir kişiliğin en güzel göstergesidir ✨ İletişim kurma arzun sosyal zekanın yüksek olduğuna işaret eder. Ancak burada kritik nokta, dinleme ve anlatma dengesini koruyabilmektir. İnsanlar dinlenildiğini hissettiklerinde sana daha çok çekilirler 🧠 Karşındaki kişilerin beden diline baktığında, senin bu coşkulu enerjine ayak uydurabildiklerini hissediyor musun? 👁️