Bence kadınların iç güzelliğe önem verdiği falan yok. Üniversitede çok yakışıklı bir arkadaşım vardı 4-5 kızı aynı anda idare ediyordu. Benim hiç sevgilim olmadı çirkin olduğum için. Kadınlar için tek kriter dış görünüştür.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kadınların iç güzelliğe önem verdiği falan yok. Üniversitede çok yakışıklı bir arkadaşım vardı 4-5 kızı aynı anda idare ediyordu. Benim hiç sevgilim olmadı çirkin olduğum için. Kadınlar için tek kriter dış görünüştür.
Agzın iyi laf yapsın girişken ol hepsini koparırsın sendeki ben çirkinim diyerek kendine engel koyuyorsun Naim Süleyman kaç kilo kaldırdı neden kendisi inandı
Ağzı laf yapmak nasıl oluyor? Mesela bir kıza ne söylersem ağzım laf yapmış olur?
İşte o dediğini ben yapınca geveze diyorlar , yakışıklı biri yapınca ağzı laf yapıyor diyorlar. Anlatabildim mi?
Boş konuş demiyorum ki sana işte saçını boyatmışsın ne kadar güzel olmuşsun bazılarına yapışıyor sana yakışmış ne yaptırıyorsun falan geçen arkadaşım gitmiş bilmem ne kadar istemişler o kadar pahalı mı ya senin kuaför çırak arıyorsa oraya geleyim falan konu sende değil kızın üzerinde dönsün anladın mı
O dediğini de ben yapınca yılışık , yakışıklı biri yapınca ilgili diyorlar. Anlatabildim mi?
Teşekkür ederim ben hep haklıyım.
Evet işte bundan bahsediyorum. Yaptığımız her hareketi tipimize göre değerlendiriyorlar.
Tipsiz bakınca taciz ediyor
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz
Tipsiz küfür edince ağzı bozuk
Yakışıklı küfür edince açık sözlü
Tipsiz kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın
Tipsiz kızlara kaba davranınca hanzo
Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço
Tipsiz vazgeçmeyince takıntılı
Yakışıklı vazgeçmeyince aşık
Tipsiz az harcayınca cimri
Yakışıklı az harcayınca tutumlu
Tipsiz çok harcayınca savurgan
Yakışıklı çok harcayınca bonkör
Tipsiz tek takılınca içine kapanık
Yakışıklı tek takılınca çok cool
Tipsiz çok konuşunca geveze
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor , konuşkan.
Tipsiz yakışıklıyım dese bu da kendini bir bok sanıyor
Yakışıklı yakışıklıyım diyince özgüvenli
Tipsiz tipsizim dediğinde özgüvensiz
Yakışıklı tipsizim dediğinde mütevazı.
Tipsiz kavga ettiğinde maganda
Yakışıklı kavga ettiğinde cesur.
Karakter dediğiniz şey de karşınızdaki insana taktığınız sıfatlardan ibaret ve o sıfatlar bile tipe göre değişiyor. Yapılan şeyler aynı ama kızlarda yarattığı etki farklı. Ne yaparsan yap karşındaki insan seni tipine göre değerlendiriyor. Bu o kişinin elinde olan bir şey değil doğamız böyle emrediyor.
Dış görünüş ilk izlenimde kapıyı açar ama içeriye davet eden ve orada tutan her zaman karakterdir. İç ve dış güzellik birbirinin rakibi değil, birbirini tamamlayan unsurlardır. Makyaj ise bir aldatmaca değil, kişinin kendini ifade etme ve öz güvensel bir bakım biçimidir. Yaşadığın hayal kırıklığı yüzünden tüm kadınları tek bir kritere indirgemek seni savunmasız kılmıyor mu? Ya sorun tipin değil, bu katı bakış açındaysa? 🧠✨
"Dış görünüş ilk izlenimde kapıyı açar ama içeriye davet eden ve orada tutan her zaman karakterdir." den sonrasını okumadım. Zırvalıklara vaktim yok.
Zaten ne yaparsam yapayım yalnız kalıcam değişen bir şey yok.
Cevap
0Cevap
Tek kriter değil. Ancak ben sadece iç güzelliğe bakıyorum diyen yalan söyler. Göze hitap etmeden kimse kimseye şans vermiyor.
Tek kriter dış görünüş. Kadınlar yakışıklı olanın hareketlerini de iyiye yoruyor zaten.
Tipsiz bakınca taciz ediyor
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz
Tipsiz küfür edince ağzı bozuk
Yakışıklı küfür edince açık sözlü
Tipsiz kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın
Tipsiz kızlara kaba davranınca hanzo
Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço
Tipsiz vazgeçmeyince takıntılı
Yakışıklı vazgeçmeyince aşık
Tipsiz az harcayınca cimri
Yakışıklı az harcayınca tutumlu
Tipsiz çok harcayınca savurgan
Yakışıklı çok harcayınca bonkör
Tipsiz tek takılınca içine kapanık
Yakışıklı tek takılınca çok cool
Tipsiz çok konuşunca geveze
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor , konuşkan.
Tipsiz yakışıklıyım dese bu da kendini bir bok sanıyor
Yakışıklı yakışıklıyım diyince özgüvenli
Tipsiz tipsizim dediğinde özgüvensiz
Yakışıklı tipsizim dediğinde mütevazı.
Tipsiz kavga ettiğinde maganda
Yakışıklı kavga ettiğinde cesur.
Karakter dediğiniz şey de karşınızdaki insana taktığınız sıfatlardan ibaret ve o sıfatlar bile tipe göre değişiyor. Yapılan şeyler aynı ama kızlarda yarattığı etki farklı. Ne yaparsan yap karşındaki insan seni tipine göre değerlendiriyor. Bu o kişinin elinde olan bir şey değil doğamız böyle emrediyor.
Hiç üşenmeden yazmışsın, bende hiç üşenmeden okudum. Dediklerin doğru ancak sadece basit kadınlar için. Şahsen ben tipi gözüme iyi olmayı bırak çok çok iyi olsada ağzından küfür düşmeyen, abaza olan, hayatta ne istediği belli olmayan, sohbet edemeyen, alt beynini çalıştırmaktan üstüne fırsat vermeyen birini istemem. Ancak bana tip olarak hitap etmeyen biriyle de sevgili olmam. Umarım iyi anlatabilmişimdir.
Anlattın. Yani sen sadece sana uyan yakışıklı erkeklere şans veriyorsun ve tipsiz biri ne yaparsa yapsın şans vermiyorsun. O dediğin senin bakmayacağın yakışıklı erkekler Ayşe olmazsa Fatma'yı bulur. Ama tipsiz olanlar ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir kız bakmaz. Ben de iyi anlamış mıyım?
Hayır anlamamışsın. Evet sadece bana uyan, gözüme hitap eden biriyle sevgili olurum. Ancak herkesin yakışıklılık algısı farklı. Benim sınırım çok üst değil yani ortalama bir tipim ve ortalama bir tip olsa yeter. En önemlisi kendisine bakması bana göre. Kim kimi isterse de bulabilir açıkçası. Zaten bunu erkeklerde yapıyor güzel bir kadınsan birini seversen özgüvenli oluyorsun çirkin bir kadınsan ezik oluyorsun. Maalesef cinsiyetten bağımsız çoğu insan için böyle bu yani. Tip de nispeten değiştirilebilir bir şey
Dis görünüş maalesef ki onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?