Bu çağdan nefret ediyorum.
31 yaşına geldim aşkı bulamadım.
İyileri seçilmiş, nerede sorunlu, nerede kızların travmatize ettiği tipler hep onlar kalmış.
Bugün çok efkarlıyım cidden
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu çağdan nefret ediyorum.
31 yaşına geldim aşkı bulamadım.
İyileri seçilmiş, nerede sorunlu, nerede kızların travmatize ettiği tipler hep onlar kalmış.
Bugün çok efkarlıyım cidden
Merhaba,
Kim bilir belki de!
Yalnızlık kalabalıklar içinde yalnız olmaktan daha iyidir...
Kader ikiye ayrılır, ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Evlilik sevgili cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Hiç mi sevgilin olmadı?
Yalnızlık kesinlikle kaderin değil, sadece şu an duygusal olarak çok yorulduğun bir evredesin. Çağın getirdiği yüzeysellik ve yaşadığın hayal kırıklıkları seni karamsarlığa sürüklemiş. Ancak karşına hep benzer profillerin çıkması, farkında olmadan aynı seçim kalıplarını tekrarlamandan kaynaklanabilir. İlişkilerinde sınırlarını koyarken veya insanları tanıma sürecinde seni en çok zorlayan, tekrarlayan o kırmızı çizgi ne oluyor? 🧠✨
Cevap
8Cevap
Zamanında seçmezsen kaparlar brom eli yüzü düzgün zeki kizlar genç yaşta kapiyorlar bırakmıyorlar
az daha sabret seneye ilk insansı humanoidler satışa çıkacak 2030 kadarda insanı aratmayacak llm zeka ve fiziktekiler piyasada olacak 10-15 bin dolara
Ne alaka ya. Kendini kullandir kekolara sonra da kaderim de
Hala aşk diyor yav
Bulursun elbet
Kıyamam
Burdan bul
Yazmıyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?