Bazı insanlar neden bu kadar patavatsız, hiç dilinin ayarı yok mu gerçekten?

Mesela bu şahıs merhaba naber falan demişti, ben de selam verdim iyi senden naber dedim falan, sonra nerelisin falan demişti, devamı zaten fotoğrafta, çok var böyle insanlar, ben çok şahit oldum, bazı insanlar neden böyle neden hiç dilinin ayarı yok, nasıl sinir oldum ya

Güncellemeler
1 ay
Yorumlarda bana kıllı diyen arkadaş, sana yazdığım yorum çokmu ağır geldi, noldu niye kaldırdın, korktunmu, çokmu üzüldün, yazıık, hahahhahhaah😅😅 bana bulaşmıcaksın, sen kendini çok tehlikeli falan sanıyosun beni zorbalıyo falan saniyosun, ben zorbalarsam kötü olur bu arada🙂, önceki hesaplarımda bu sitede az kapattırmadıgım hesap olmadı, onlar gibi seninlede uğraşırsam zorbalarsam dayanamaz gider hesabı kapatırsın, daha fazla kaşınma, her insana bulaşılmaz, anladınmı🙂
Güncellemeler
1 ay
Yorumlarda bana kıllı diyen şahıs, hala şansını zorluyosun, 2 uyarı daha sonrasında sana tepkim kötü olucak🙂
Sana sinir oldugumu sanmanda ayrı tuhaf😂😂
Herkesi kendin gibi kuduruk sanıyosun sanırım😂
Ben senin gibilerine zevkine sövüyorum, bu benim bi hobim🙂 Ben değil, sen k**uduruyon, anandır kokarca🙂
bi insanın yorum yazması, karsıdaki belki anlar diye biraz uzun yazması kudurmak anlamına gelmiyo, anandır kıllı, yedi ceddini s**ktigimin sakat SMA vakalı çocuk seni🙂