3 ay

Niye herkes cahil cahil davranıyor?

Arkadaşlar gerçekten artık kimseyi anlamıyorum herkes o kadar kıskanç herkes sanki yarışta gibi kimse sizin 1 santim önde olmanızı kaldıramıyor birine bir sır veriyorsunuz hatta sır bile değil derdinizi anlatıyorsunuz diğer gün herkes size garip garip bakılıyor bir fisildasmalar bilmem neler niye kime kendi hayatına dönüp bakmıyor herkes hakli kimse de evet ben bir hata yaptım kusura bakma diyip geri adım atma niyetinde değil herkes erkek kız peşinde herkes eğlence peşinde kimse bunu söylemekten de utanmıyor o kadar saçma sapan konuşan insanlar var ki etrafım da varsan baksan sınavdan bilmem kaç puan almış zeki insan çalışkan insan dersin kendisine arkadaşına herkesin ortasında bağıra bağıra küfürler söylüyor (güya şaka amaçlı) kac yaşındaki kızlar onlarla takılmiyorsun konusmuyorsun diye sen suçlu oluyorsun bu kendini ne zannediyor deniliyor çok yoruldum artik yurt dışına çıkmak istiyorum ama oradaki insanlar da hepimiz biliyoruz çoğu devlet turkleri sevmiyor oraya gidip hayatım gene aynı olacaksa gitmenin ne anlamı var
Niye herkes cahil cahil davranıyor?