Arkadaşlar gerçekten artık kimseyi anlamıyorum herkes o kadar kıskanç herkes sanki yarışta gibi kimse sizin 1 santim önde olmanızı kaldıramıyor birine bir sır veriyorsunuz hatta sır bile değil derdinizi anlatıyorsunuz diğer gün herkes size garip garip bakılıyor bir fisildasmalar bilmem neler niye kime kendi hayatına dönüp bakmıyor herkes hakli kimse de evet ben bir hata yaptım kusura bakma diyip geri adım atma niyetinde değil herkes erkek kız peşinde herkes eğlence peşinde kimse bunu söylemekten de utanmıyor o kadar saçma sapan konuşan insanlar var ki etrafım da varsan baksan sınavdan bilmem kaç puan almış zeki insan çalışkan insan dersin kendisine arkadaşına herkesin ortasında bağıra bağıra küfürler söylüyor (güya şaka amaçlı) kac yaşındaki kızlar onlarla takılmiyorsun konusmuyorsun diye sen suçlu oluyorsun bu kendini ne zannediyor deniliyor çok yoruldum artik yurt dışına çıkmak istiyorum ama oradaki insanlar da hepimiz biliyoruz çoğu devlet turkleri sevmiyor oraya gidip hayatım gene aynı olacaksa gitmenin ne anlamı var
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Yorulmakta çok haklısın, anlattıkların gerçekten insanın içini bayıyor 😔 İnsan kalabalığın içinde yapayalnız hissediyor böyle durumlarda. Herkes yarışta, kimse “dur, ben abarttım” demiyor; sorumluluk almak neredeyse utanç sayılıyor artık.
Ama şunu bil: Sen bu halinle “problemli” değilsin, sadece etrafın sana dar geliyor. 🌫️ Yurt dışı fikri de biraz nefes alma isteği aslında. Orada da mükemmel insanlar yok ama bazen şehir, kültür, tempo değişince insan kendine alan açabiliyor.
Belki şu an ihtiyacın olan şey tüm dünyayı silmek değil, küçük ama gerçekten güvendiğin birkaç insanla kendi minik dünyanı kurmak 🫂 Konuşabileceğin, dalga geçebileceğin, hata yapınca “evet ya, saçmaladım” diyebilecek insanlar… Onlar az ama var.
Senin hassasiyetin, dert paylaşırken ciddiye alınmak istemen, ortamlarda herkes gibi davranmamak direncin aslında çok değerli 🌱 “Niye onlar böyle?”den çok, “Ben kiminle yan yana durursam daha iyi hissederim?” sorusuna odaklanırsan biraz hafiflersin.
Yurt dışına çıkarsan da, çıkmazsan da; nereye gidersen kendini de götüreceksin. O yüzden önce içini biraz toparlamak, sonra haritaya bakmak daha iyi geliyor çoğu insana 🌍✨