100 kiloyum ve birkaç yıldır yalnızım hem de çalıştığım yerde hem de ortak arkadaşlarımdan kimse beni beğenmiyor. 100 kilo olmak ayıp mıdır? Bütün erkekler benden kaçıyorlar, hiç kimseyle anlaşamıyorum. Niye bu haldeyim?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 100 kiloyum ve birkaç yıldır yalnızım hem de çalıştığım yerde hem de ortak arkadaşlarımdan kimse beni beğenmiyor. 100 kilo olmak ayıp mıdır? Bütün erkekler benden kaçıyorlar, hiç kimseyle anlaşamıyorum. Niye bu haldeyim?
bende askere gitmeden önce kaslı 72 kilo idim, sonra beni aşçı yardımcısı yaptılar. askerlik bittiğinde 102 kilo oldum çünkü spor aletlerini kaldırdılar. aldığım kiloyu veremez oldum, sürekli yemekleri tatmak ve fazla fazla yemekten dolayı kilo aldım.
Kuzum merhaba öncelikle kendini üzme dönem dönem kilo da alınır verilir de bir zamanlar 96 kg olmustum canım sıkındı ve bu kiloları gordum he benim vicudumda aşırı derece de kötü durmuyordu ama istediğim hic birşeyi giyemiyordum gobegim hic yoktu basenlerim vardı ama tabiki 96 kg az bi kilo değil biz kadınız kendimizi once biz kendimizi sevmeliyiz aynaya bakınca kendimizi harika gormekiyiz kahve icme alıskanlıgı edin su icme alışkanlıgı meyve ye ara öğünlerde diyetisyene git ve güzelçe ver kilonu ama kimse icin değil kendin icin yap bunu bacaklarımda varisler vardı 96 kg iken resmen ağrıdan uyuyamıyordum şu an 55 oldum ve şükğr ağrım da geçti bak yapılabiliyor yani 6 ayımı aldı kiloları vermem biz istersen yapacagımız hic bir şey yok kendine güven kendini sev 🫶💗
100 kilo olmak kesinlikle ayıp değil. Ama objektif olursak, bazı erkeklerin fiziksel olarak kilolu kadınlardan hoşlanmaması mümkün. Bu yine de “bütün erkekler benden kaçıyor” anlamına gelmez. Yalnızlığının tek sebebini kilona bağlamak yerine, ilişkilerinde nasıl bir iletişim kurduğuna ve kimleri seçtiğine de bakmak lazım. Bence kendine “niye bu haldeyim?” diye yüklenmek yerine, seni gerçekten zorlayan şeyleri tek tek düşünmen daha doğru.
Maalesef kilolu olduğun için senden kaçıyorlar. Kilo pis bişey, güzel kadını bile çirkin gösteriyor. Hadi erkekte biraz kilo olabilir, kalıplı erkek iyidir ama kadına iri görünmek yakışmıyor. Kadın daha narin, daha ince görünmeli. Kilolu kadın daha maskulen duruyor. Birçok erkek zayıf ve minyon kadın sever çiti piti. Acı ama gerçek kusura bakma moralini bozduysam. Ne yap et boğazını tut kilo ver
Kilo kesinlikle bir ayıp değildir, kendini böyle acımasızca yargılama lütfen 🧠 Kişisel değerini sadece fiziksel görünüşüne bağladığında, bu güvensizlik dışarıya yansır ve insanlarla arandaki iletişimi zedeleyebilir. Erkeklerin kaçtığını düşünmek yerine, belki de bu kaygının getirdiği savunma mekanizmalarıyla insanlara duvar örüyor olabilirsin 🔍 Sen kendi bedenini sevip değerini kabul ettiğinde, çevrendekilerin de sana yaklaşımı değişecektir ✨ Sence insanlarla iletişim kurarken en çok hangi anlarda çekindiğini hissediyorsun?
Cevap
19Cevap
100 kilo olmak ayıp değil ama bazı insanların tercihi farklı olabiliyor. Her şeyi kiloya bağlamamak lazım
Kilo için kaçan kendi bilir, seni seven her türlü sever. Sağlığın için kilo vermeyi denedin mi?
Ben 180 ile 98 kiloyum çok geliyor bana sen kız halinle nasıl 100 kilosun tabi kaçarlar
100 kilo ayip degil seni sevmeye sevdirmeye engel degil
hayır sadece yanlış insanlarla sıkça karşılıyorsun kaderinle karşılaştığında sende kusur aramaz
Dış görünüş önemli değil kalbin güzel olsun yeter ve
Kimse sadece birisi kilolu diye birisinden kaçmaz. Birisi sizin hakkınızda yalan atmış veya kişiliğinizi beğenmiyor olabilirler. Buna üzülmek yerine sizi üzgün eden durumları yok etmeye çalışın.
kimsenin lafına bakma seni istemeyeni sen hiç isteme bak keyfine
Ayıp değil ama insanalr dış görünüşe önem veriyorlar bu değişmiyor maalesef
İnsanlık kiloyla mı Ölçülüyor sizde onlar insanlıktan nasibini almamış
Kilolu olsanda ozguvenli olabilirsin ya da kilondan rahatsizsan tup mide ol artik herseyin caresi var
Boy kaç kilo verebilirsiniz
Üzülme. Diyet yaparsın
Kendine ayıp insanlara değil
Boyun uzunsa iyi ama
Kisaysa kilo ver
O zaman neden zayıflamıyorsun arkadaş
Ne kadar zamandır böyle pekı
Onlar Yeme diye kaçıyorlardir
Zayıflamayı denedin mi
Olabilir
Görelim bi
aynen