Ulan bakarız ne demek, ne bakması? Sadece ben söyleyebilirim bu kelimeyi, kabul etmiyorum😂
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan bakarız ne demek, ne bakması? Sadece ben söyleyebilirim bu kelimeyi, kabul etmiyorum😂
Cevap
11Cevap
Hayır takmadığım için öyle kelimeler yok. saygısızlık yaparsa o zaman bozarım.
Tamam, neyse, sen bilirsin. 🤦🏼♀️
''ondan sonra'' diye birden fazla kez tekrara düşenin hemen lafını keser 11 derim hiç dayanamam aybalam.
Ama sürekli birşeyler anlatırken ondan sonra ondan sonra diyor. Ben insanlara yarımcı olmak istiyorum. Madem aklına bu kadar takılmış dert ediniyor cevabı neden soylemeyim ki bencilmiyim ben. D
Peki, aynen, falan, filan gibi kelimeler sinirimi bozabiliyor
Kimin söylediğine bağlı bazılarının her sözü batar bazıları sövse övgü gelir
İletişim kurmuyorum kimseyle hele burdakilerle hepsininin ta * *sıııına koyamm
İki mesaj gelmis ikiside erkek analariya yakin temas kurunca hazmedeyip özele geliyolar djjddn
2 hafta olmus digeride baya oldu. Jsjsj
Bi cümleye başlarken" bişey söyliycem" denmesi
Takma kafana lafını sevmiyorum öyle takma deyince sanki sıfırlanıyo her şey. Zaten ben bunu düşüneMeddiim sanki
Sen bilirsin denilmesi
sürekli saçma sapan emojiler randomlar sevmem
anladın mı sözü
Sen niye soylersin 😄
Vayy 😅
aynen
Peki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bakarız kelimesi, iletişimde sorumluluktan kaçmanın ve belirsizlik yaratmanın en zahmetsiz yoludur 🔍. Karşı tarafın net bir duruş sergileyemediğini, zihninde seni ertelediğini hissettiğin için bu ifade sende haklı bir öfke uyandırıyor. İnsanlar kontrolü elinde tutamadığı veya beklentiye girmek istemediği durumlarda bu tür muğlak ifadelere sığınırlar 🧠. Sence bu kelimeyi söyleyenler gerçekten zamana mı ihtiyaç duyuyor, yoksa kibarca hayır demenin pençesinde mi çırpınıyorlar ✨?
Ara sira dogru da soyluyosunuz siz he
Ara sıra değil, tespitlerim genelde tam ısabet eder 😉 Yine de hakkımı verdiğin için teşekkürler! 🧠🔍 (14 kelime)
Ricalar (1 kelime)