'Canım' aşırı samimiyetsiz bir kelime gibi geliyor bana ya. Aslında çok güzel bir anlamı var, yani diyorsun ki canımsın sen olmazsan olmaz diyorsun. Ama herkese kullanıyorlar be. Yoldan geçerken durdururken bile 'Canım bir bakar mısın?' Pehh🙄 Anlamı yitirilen bir kelime daha.
Tatlım, canım, kuzum, bebeğim... Uzar da gider. Galiba bütün bunlara benzer kelimeler midemi bulandırıyor. Artı random denen şeyden iğneniyorum. O kadar samimiyetsiz geliyor ki...
Herkesin ağzında laçkalaşmış ve sıradanlaşmış tüm kelimeler bana yapmacık geliyor. 10 kişiye söylenen canımla sadece ortalık malı olup çıktı bu kelimeler.
elenigeil efendım bu kedılerın göğüsleri hiç bır kadında yok s400 füzesi gibi:) ama güzel kadınlar deılmı:) A9 DA hep izliodum hocamı ve kedicikleri :)
Canım, aşkım (kızların kızlara söylemesi ayrı bir bayıcı), üzgünsündür ve yanına gelip iyi misin derler (o iyi misin deme şekilleri şu an okuduğunuz gibi düz değildir ha hani bilenlerin iç sesi canlandırmıştır) samimiyetsiz geliyor
Canım canımken biraz tripli ve soğuk konuşmalar içericek gibi ya da zoraki sevgi sözcüğü içeriyor bu doğruu bencede öyle. Ama "caaaniiimmmm"konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Başlığı okuduğumda aklıma gelenleri açıklama olarak yazmışsınız.