Bu devirde iyi insan da kafası çalışan modern insan da bulmak inanılmaz zor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu devirde iyi insan da kafası çalışan modern insan da bulmak inanılmaz zor
Cevap
7Cevap
Soğutmaz bana olan davranışı önemli
Evlendin çocuğuna aşı yaptırmak istiyor çip takacaklar diyor ufurukcuye falan götürüyor
Bilime inanmıyor ne anlama geliyor ki. Yer çekimi yoktur mu diyor mesela.
Dünya düz aşılayarak insanlara çip takiyorlar vs vs
Dünya düz diyen bizden değildir.
Bilime inanmıyordan kastımız ateist mi değil demek istiyorsun
Bilime inanmakla ateist olmamak arasında ne gibi bir bağlantı var
Bilime karsitsin yani...
Peki din için... yuzyuzde yüz inanıyor musun bazı yerleri uydurmuş olabilir mi diye hiç düşündün mu
Güzel en azından düşünen sorgulayan birisin... bazıları bilime gelince sorgu meleği kesiliyor ama aynı şeyi din için yapmıyor... din de bilimde de insanların anlamadığı şeyler var ben de dine de bilime de üzerine sorgulayarak inanması gerektiğini dusunenlerdenim
Bilime tamamen inanmama sebebim, bilimin başındakilerin dünyayı yönetmek, sömürmek isteyen Amerikalılar olması. Onların lafına mi inanacaz? Ne bilecem ben bana sundukları kanıtların doğru olduğunu mesela? Dinde de anlamadığım, tanrı yaratmış beni iyi güzel hoş. Ben onun yarattığı düzeni bozmadan, kötülük yapmadan iyi bir insan olarak yaşamışım, ama dine göre beni cennete almıyor. Sebebi de ona ibadet etmedim diye. Bu biraz mantıksız geliyor bana.
Evet bilim birazda yaw he ve siyasetcileirn elinde silah konumuna geldi... ama din ile ilgili sorunu ben de çok düşündüm... internete baktığımda da o inanmayan iyi insanlarin ödülünü bu dünyada verdigiyle ilgili bir şey okumuştum bu da mantıksız geldi
Soğutmaz
gerekirse soğutur 🤣
Buz gibi olurum
Sana denk gelmemişim demekki
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde değerler ve dünyayı algılayış biçimimizdeki uyum, karakter kadar önemlidir. Birinin iyi kalpli olması harika bir zemin sunsa da rasyonel düşünceden uzak olması, uzun vadede olaylara bakış açınızda derin uçurumlar yaratabilir. Zamanla iletişimde tıkanıklık yaşamanız ve entelektüel olarak yalnız hissetmeniz oldukça olası 🧠. Temel değerlerin uyuşmadığı bir ilişkide sevgiyi korumak zordur. Peki onun bu tutumu günlük kararlarınızı da etkilemeye başladı mı 🔍?