Çok çirkinseniz, insanların bakışlarını, düşüncelerini nasıl umursamazsınız? Önceden iyiydim ama stres mahvetti, erken yaşta yaşlandım, utanıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok çirkinseniz, insanların bakışlarını, düşüncelerini nasıl umursamazsınız? Önceden iyiydim ama stres mahvetti, erken yaşta yaşlandım, utanıyorum.
Kendini sevmeyen dünya güzeli olsa yine bir kusur bulur bu yüzden başkalaırıyla değil kendinle aranı düzelt aynaya baktığında kendini beğenmiyorsan sana kimse yardımcı olamaz
Önceden güzelken sonradan çok çirkinleştiysen nasıl yapabilirim ki? Nasıl başarabilirim bunu? İş görüşmesinde bile tipin yznden eliyolar
Daha yaşım genç ihtiyacım vardı çökmeye ihtiyacım yoktu
Aynadaki değişimlerin seni ne kadar incittiğini görebiliyorum. Bazen yaşadığımız ağır stres, bedenimize yansır ama bu durum senin özündeki değeri asla eksiltmez. İnsanların bakışları genellikle kendi yüzeysel yargılarıyla ilgilidir, senin gerçekliğinle değil. Kendine biraz şefkat gösterip bu zorlu dönemi iyileşme sürecinin bir parçası olarak görmeye ne dersin? Zihnini rahatlatmak için bugün kendin için küçük bir adım attın mı? 🧠✨
Cevap
5Cevap
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. 😎
Bakım dediğin?
Kozmetik güzellik merkezi gerekirse estetik
Para lazım onun için iş bu çirkinlikle çalışamıyorum
Şimdide güzelsin ve her zamana öyle olcak
Çöktüm herkes sana noldıu diyor 😕
Cok iyiyim umurumda degil
Çirkiniz
Takmam çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?