Keskin, sert, katı dille reddeden erkeklerin yıllar sonra bir şeylerin değiştiğini görünce o kadından hoşlanıp sevgili olmak istediğini gördün mü? Kadının karakterinin değiştiğini görüp sevgili olmak isteyebilir mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keskin, sert, katı dille reddeden erkeklerin yıllar sonra bir şeylerin değiştiğini görünce o kadından hoşlanıp sevgili olmak istediğini gördün mü? Kadının karakterinin değiştiğini görüp sevgili olmak isteyebilir mi?
Cevap
5Cevap
Sen karakterini değiştiğini idda ediyorsun karakter değişmez o zaman ne demişse yine aynı düşünüyordur kaçan balık büyük olur derler kaçırmışsın
Değişti... Eskiden kitap okumazdım, hobim yoktu, Şimdi 2 hobi edindim, kitap okumaya başladım. Sürekli evde otururdum, tatlı hep yerdim. Kestim hepsini. Hiç arkadaşım yoktu arkadaşlar edindim. Spora başladım ilk defa 30undan sonra. Karamsar olmayan, anlayışlı, insanları umursayan bir insana dönüştüm bunlarla.
Evet çok kültür farkı vardı onun hayatı yaşayış biçimiyle benimkisi çok farklıydı
Fark kapanmadı tabii ki ve asla da kapanamaz. 3 yıldır ilişkisi yok onca kız yazmasına rağmen ve aradığı kişiyi bulamamasına rağmen. Aradığı kişiye dönüşmeye çalışıyorum ben de :)
Mutluyum zaten :) Hoşlandığım başkaları olursa görüşüyorum zaten. Başkasını seversem evlenirim de. Fakat muthemelen onunla eğlendiğim kadar eşimle eğlenemezmişim, gezemezmişim gibi geliyor :)
siz niye böyle saçma şeyleri düşünüp takıntı yapıyorsunuz işte eski sevgilim döner mi reddedilen erkek döner mi madem merak ediyorsunuz geri dönmesini o zaman reddetmeyin ya da ayrılmayın ayrılacaksanız da sorgulamaya devam etmeyin
Takıntı yapsam başka sevgilim olmazdı. Tabii ki hayatımda bir sürü şey değişti ama hani bilirsin ya o kişi sana çok iyi gelecek, aradığın tüm özellikler onda var. Tam olarak öyle bir insan. Senin de illa olmuştur kafanda şu şu özelllikleri olan birisi olsun diye. İşte bu 10 özellik varsa 10u da olan tek insan...
Yeni sevgilinde mi var o özellikler eskisinde mi
Bu bahsettiğim 6 yıllık arkadaşım. 6 yıl önce çok koştum peşinden 2 yıl ama istemedi. 6 dil biliyor, çok gezmiş çok görmüş. Keman, gitar ve pek çok enstrüman çalabiliyor. Karakteri, kalbi çok iyi. Sesi ve görünüş olarak tam olarak hayalimdeki erkekle kusursuz eşleşiyor.
Tamam ama soruma cevap vermedin
Kimin yeni sevgilisinde? Benimse cevabını verdim
Şu an sevgilin var mı yoksa yok eskisini mi söylüyorsun anlamadım
Hoşlandığım kişi hiç sevgilim olmadı reddetti
Aeni mi reddetti
*seni
Evet kesin ve sert bir dille 6 yıl önce
O zaman unutmuş olmalıydın çoktan 6 sene olmuş
Ben de bir kıza teklif etmiştim reddetmişti unuttum gitti
Kızla hala yakın arkadaş mısın? Biz hemen her gün görüşüyoruz da
Yok ben görüşmeyi kestim açıldıktan sonra arkadaş kalamazdık eskisi gibi olmaz hiçbir şey
Yok biz hep beraberiz. Takıntı deme o yüzden :D 6 yılda 2 sevgilim bir sürü flörtüm oldu
ama hala unutamamışsın sevgili olur mu hoşlanır mı diye sormuşsun
Evet ister istemez sürekli görünce ve tam idael erkek profilim olunca
İşte arkadaş kaldığınız için unutamıyorsun benim gibi komple ilişkinizi kesmeniz gerekirdi sen her gördükçe hatırlayacaksın ve unutamayaxaksın
Sadece kadın değil erkeğin de düşünceleri değişebilir ama sen zorlamaya kalksan olsun diye daha kötü de olabilir
Olsa bile işin olmasın :D
neden
Neden yani doğru düzgün açıklama bekledim?
Ben öyle bir şey anlatmadım. Okuduğunu anlıyorsan benim sevmediği özelliklerimi değiştirdiğim ve bu değiştiği için fikirleri de değişir mi diye sorduğumu anlatıyorum sana. Reddeden erkek bende bir şeylerin değiştiğini görünce diyorum. Çok zor olmasa gerek? Kendisi 6 yıllık arkadaşım dışarıda istediğini bulamayacak birisi kesinlikle de değil.
Soru kısmına bütün açıklamanın sığamadığının farkında olman lazım siteyi kullanırken. Bunu bilmeyip detayı okumayı akıl edemeyecek birisi olmamalısın.
Burada kelime olarak aynı olsa da aynı "Detay" anlamı yok. Açıklama anlamı var. Üstelik açıklama kısmı 2-3 satır bir şey yani çaba bile sarf etmezsin. Göz gezdirmen 2 saniyeni almaz. Bunu yapamamış olamazsın o yüzden şimdi yalan söylüyorsun muhtemelen detayı okuyup anlamadığın belli olmasın diye.
Ne gerek var
6 yıldır seviyorum. tabii ki başka sevililerim oldu ama onun yeri bir başka. Her anlamda tam istediğim gibi birisi. O yüzden soruyorum sana;
Keskin, sert dille reddeden erkek, yıllar sonra bir şeylerin değiştiğini görünce o kadından hoşlanıp sevgili olmak isteyebilir mi?
isteyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir erkeğin geçmişte takındığı sert tavır, o anki olgunluk seviyesi veya hayatındaki önceliklerle ilgilidir. Zamanla senin geliştiğini, dönüştüğünü ve kendi değerini ortaya koyduğunu gördükçe sana bakışı tamamen değişebilir. Erkekler güçlü ve kendiyle barışık kadınların çekimine direnç gösteremez. Bu durum imkansız değil aksine sıkça yaşanır 🧠 Pekİ sen onun bu değişimini gerçekten samimi mi buluyorsun yoksa sadece gururunu mu okşuyor 🔍✨