Böyle biri var mı, kafayı yiyeceğim ya, kime denk gelsem çocuk gibi ya da saçma sapan düşünceleri var. Aklı başında, ne istediğini bilen düzgün bir kız var mı, çıksın ortaya Allah aşkına 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Üstüne alınma ama böyle söyleyen erkekler genelde karakter olarak zor veya kötü insanlar oluyor. Ya da mükemmelliyetçi kafa yapısında oldukları için karşısındaki kadını beğenmiyor, kusur arıyor sürekli. Birde neyi nasıl aradığın da önemli. Gerçekten aklı başında bir kız senin bu yazdığına "ben öyleyim" diye de cevap vermez. Garip.
Yanlış anlamadım üstüme de alınmadım. Ben aslında çok basit bir şeyden bahsediyorum sohbeti saran, ne istediğini bilen, olgun biri. Bu tarz birini bulmak gerçekten çok zor
Mesela? Tüm erkekler böyle söylüyor ama kendileri öyle olamıyor gibi. Abimle arkadasını duydum diyor ki artık evlenmek istiyorum aklı başında edepli kız arıyorum arkadaşını da tanıyorum yemediği nane kalmamış adamın senin aklı başından kastın nedir sen ne vaad ediyorsun?
Sohbeti saran, olgun, ne istediğini bilen, dürüst birinden bahsediyorum
Böyle hissetmen çok doğal, sürekli aynı olgunlaşmamış tavırlarla karşılaşmak insanı gerçekten yoruyor ☕ İnsanlar genelde kendi iç karmaşalarını çözemediklerinde çocukça savunma mekanizmaları geliştirirler. Aklı başında, ne istediğini bilen kadınlar elbette var ama genelde sessizce kendi dünyalarında yaşarlar, kalabalıklarda sıyrılmak zordur 🔍 Şu an karşılaştığın bu profillerde seni en çok zorlayan, sabrını taşıran tam olarak hangi davranış oldu 🧠
Ne soracaksın merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?