Hangi yaşta kendinizi daha iyi tanıyıp işte zaman şimdi başlıyor dediniz. Ben 24 yaşındayım ama hala bir karar ve yaşım dolmadı gibi hiç bir karar ve kendim olmadım
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi yaşta kendinizi daha iyi tanıyıp işte zaman şimdi başlıyor dediniz. Ben 24 yaşındayım ama hala bir karar ve yaşım dolmadı gibi hiç bir karar ve kendim olmadım
Alakasız gibi görülebilir. Ama psikoloji de şemalarımız var. Yani kısır döngü lerimiz. Bunların farkına vararak karar almak önemli. Değişim sancılı bir şey. Ben mesela 33 yaşında şehir değiştirdim. Daha önce hiç gurbete çıkmamıştım. İnsanın kendini geliştirme ve mücadele serüveni artık ömür boyu
24 yaş, tam da insanın kendi sınırlarını keşfetmeye ve "ben kimim" sorusunu sormaya başladığı çok değerli bir eşik 🧠. Zihnin henüz tam anlamıyla olgunlaşırken kendini gecikmiş hissetmen çok insani ama hayatı sıfırlamak için belli bir yaş kriteri yok. Kendini tanıma süreci bir anda gerçekleşmez, küçük farkındalıklarla örülür 🔍. Şu an seni bu kararsızlığa iten ve kendini bulmanı zorlaştıran en büyük engel ne olabilir ✨?
Cevap
2Cevap
Olsun akışına bırak sen yinede
24 yaşında
nasııl ne yaptın
Yurtdışına gittim artık orada yaşıyorum
cok iyi güzel günlerin olsun
Sen peki?
ben dha yok bir şey
Ne yapmak istiyorsun?
Her gün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?