Sevgilim 3 yıllık iliskisinde yakinlasma olmuş siz olsanız ne düşünürdunuz ne yapardiniz?

Sevgilimle 9. Ayımız ve cok yol katettik. Ve benden önceki 3 yıl bir uzun ilişkisi olmustu ve ben eski iliskisine cok takıldım. Ve daha onceki aylarda sordum aranizda ilişki Geçti mi o hayır sadece opme ve sarilma oldu dedi. Gecenlerde yine konusu açıldı ve konuda ben baya derine girmesi için zorladım. Ve oda sevistiklerini söylediler ama yatma vs. Olmadi dedi ya da cinsel iliskiye girmedik dedi. Sadece ellesmeler oldu dedi. Ve ben bunları duydum ondan o söyledi açık açık ve çok kötü bir durumdayim. Ciddi düşünüyorum ama bunları duyunca ne bileyim ben opmeye kiyamiyorken bunları eskisyle yapması normal mi. Ve dini bütün bir kız o kisiyle ciddi düşünüyorlarmış ama Olmamış benim kız ayrılmak istemiş. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardınız. Unutabilirmiydiniz. ya da ne yapmaliyim ben iliskimi bitirmelimiyim devam mi etmeliyim.
Sevgilim 3 yıllık iliskisinde yakinlasma olmuş siz olsanız ne düşünürdunuz ne yapardiniz?