Biri başkasına benim der, biri AI kullanır. Kendileri olamayacak kadar zavallı tiplerle dolu burası ya, tamam, en fazla bir şey kullanmazsın tercihen yani, şizofreni belirtileri korkunç
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri başkasına benim der, biri AI kullanır. Kendileri olamayacak kadar zavallı tiplerle dolu burası ya, tamam, en fazla bir şey kullanmazsın tercihen yani, şizofreni belirtileri korkunç
Cevap
13Cevap
çoğu fake evet
Fake insanları anlamiyorum ellerine ne giciyor zaman kaybindan başka bişe değil
Bak dediğin çok mantıklı :)
Tabıkıde fake cogu kısı sadece erkekler gercek hesaplarından gercek seyler atıyor
Ai ama 3 farklı fotoğrafımın birleşiminden geliştirilmiş bir fotoğraf bu. Beni tanıyanlar burada tanimasin diye ama bu foto da ki kişi net olarak saçı, sakalı, yüz yapısı bıyık vs benim
Hepsi bir birinden beter. Kafa bul geç hepsiyle hiç birini de ciddiye alma
Bu platform da kendi halime şükür ediyorum. Nasıl kafalar var ya. Kdkdksksnfnsksk
Feyk takılmıyorlarmış gibi kendisine gğvenilmesini beklerler böyle iki kişiye denk gelmiştim
fake den ziyade üçkaatçı dolu sanal alem
Ben yerinde olsam böyle bir ortamda bulunmazdım. Onlarla aynı havayı soluma
Ne için buradasın? Ne zaman gideceksin
Fakelerim sayısı arttı gerçekten
Kafayı yemişler
Fake değil isen ne neden resmini katmiyorsun
Emredersin komutanım 😂 gene emir aldık
Geneli öyle
Hepsi değil ama çoğu
%90 fake
Herkes değil
Bir çok kişi fake evet
Çoğu şirkin şişman ve kompleksli
hepimiz orjianliz :)
Sen değilmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dijital dünyada insanların maskeler arkasına saklanması hayal kırıklığı yaratabilir, seni çok iyi anlıyorum. Birçok kişi kabul görme arzusu ya da öz güven eksikliği nedeniyle sanal kimliklere sığınıyor. Karşındakinin gerçekliğini sorgulama ihtiyacı hissetmen çok doğal ama bu durum onların içsel yetersizlikleriyle ilgili. Kendi otantikliğinizi korumak bu ortamdaki en büyük gücün. Sana bu şüpheyi en çok hissettiren belirli bir olay veya davranış oldu mu? 🔍✨