Hayır MK amaç nedir yani onu anlamıyorum boş vakit kaybı ya bı insan kendini neden saklar yanlış mi dusunuyorum?
Ezik olduğu için
Güven eksikliği olduğu için
Çocuk olduğu için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok normal, herkes sağlıklı değil. Takıntı yapıp sosyal medyadan konuştuğu arkadaşını öldüren insanlar var
Yuh ciddi misin
Benim yaşadığım mahallede tanıdığım kişilerde bu yıl 2 kişi öldürüldü. Diğerlerini söylemiyorum bile ben normalde umursamıyordum. Yaşım 21 bazı şeyleri farkında olamıyoruz. Farkındalık olunca ve yakın olduğum biri cinayete kurbam gidince kendini de kısıtlıyorsun ister istemez. İnstagramda veya diğer platformlarda fake takılmam. Ama burada takılıyorum, sebebi tanıdığım veya tanımadığım bir çok insanın olması.
Ama her türlü mesaj isteğine felan açığım. eğer kendi porifilim olsaydı her türlü gizleyecektim kendimi. Eğer dünyanın çivisi çıkmasa fake takılmazdım :) :)
Çok saçma değil mi ya insanların derdi ne yani Gazi Mahallesi'nde falan misin kardeşim o ne öyle
:) biraz paranoyalık durumuna geldi artık benimki, yakınımın yani şahsen tanıdğım bir annenin başına gelince fazladan daha çok tedbirli yaklaşmaya başladım. Güven eksikliği demiş bazı insanlar... ya da eziklik ama asla bu durumu hesaba katmamışlar. Sizin içinde aynısı geçerli, farkındalık başlayınca saklıyoruz kendimizi. Ben porifiline resim koyup hayatını paylaşsa da, asla reelde birine aşık olup açıldığını görmediğim, bir lafı bir araya getirip konuşabilen insanda çok görmedim. Bence herşeyin reeli iyidir. ben bu durumu özgüven eksikliği olarak görmüyorum, bir nevi sanaldan tanımadığımız kendini bilmeyen insanlardan korunma yöntemi olarak görüyorum. Ben arkadaşlarımın masada telefon oynamasını değil benimle yürüyüş yapmasını tercih ederim örneğin
Uzun oldu biraz kusuruma bakmayın.
Ne kusuru saçmalama zevkle okudum kendince hakkisin tabi ki yaşadığın şeyler hakkında ama benim bu paylaşımın seninle bı alakası yok şöyleki herkes senin yaşadığını yaşadığı için bu şekilde yapmıyor sen kendince haklisin tabi ki çünkü kendini bu şekilde güvende hissediyosun ama bazıları gotluk peşinde 😂😂
Çünkü onlarsa ruh hastası :D benim dediğimle aynı hesap aslında hatta o kadar aynı ki işte hayatında asla gerçek saygı ve sevgi çerçevesinde büyümemiş durmamış insanlar. Kendilerine saygıları yok bence :D
Kesinlikle öyle haklısın 👍👍👍👍
Teşekkürler :D
Rica ederim rüci 🙃🙃
Bunlar nasıl seçenekler ya 😂 bir tane fake hesabım var orj. Olanı dondurdum. O fakede butiklere, gönderilere bakmak için ahha
Al işte tehlikeli insan 😂😂😂 ama doğru seçenekler ya normal hesabından da bakabilirsin ki butiklere falan 🙃🙃
elraene benzediginizi soyleyen oldu mu hic cok benziyosunuz bee
Evet oldu ama ben benzetemiyorum teşekkür ederim 🙃🙃
Güven Eksikliği olduğu içindir
Genel olarak yorumlar o yönde 🙃🙃
bence güven kendine güvenmiyor
Eziklik tabiki de
Bana kalsa 3 u de 😂😂 aklıma gelmeyen de vardır 😂😂
Bende denk geldim fotosundan anlattigi hikayeye kadar hepsi yalan
Hasta olduklarini bile düşünüyorum uzak durmak lazim
Ya hem komik hem de ne bilim hastalık yani gereksiz ama haklısın uzak durmak lazım gerçi bazılari çok komik şeyler paylaşıyor troll amaçlı ama mesaj olayına vs girmemek lazım 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kesinliklee 😄
Çocuk paylaşmış annemden dayak yedim babama gidip söylesem nolur? Amaç
Haklısın reis
Eyvallah broo
Herkes sizin gibi yakışıklı değil 😂
Aaa çok teşekkür ederim mutlu oldum 🙃🙃🙃gizli olmasaydin keşke 😂😂
istekte atardım da 😂 bilemedim
Ataydinnn 😂😂
🙄🙄🙄🙄?
Ne oldu?
İstek ya da mesaj yok ya ne bilimm
Atmam mı gerekiyor