Hiç sevgilim olmadı, mucize olarak görüyorum sevgili yapabilmeyi... İçimde hep kimse bana bakmaz beğenmez hissi var düşünce olarak...
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevgilim olmadı, mucize olarak görüyorum sevgili yapabilmeyi... İçimde hep kimse bana bakmaz beğenmez hissi var düşünce olarak...
Ya niye öyle düşünüyorsun anlattıklarından çok da çirkin olmadığını sadece özgüvensiz olduğunu anlıyorum önce kendini beğen özgüven çok etkili oluyor kızların gözünde
Çirkin olmak = özgüvensizlik
Bu hissettiğin durum çok insani ve tahmin ettiğinden çok daha yaygın. Zihnimiz bazen başarısızlık korkusuyla kendimizi korumak için değersizlik hissi yaratır. Sevgili yapmayı bir mucize gibi gördüğünde, karşı tarafı gözünde büyütüp kendi değerini düşürüyorsun 🧠. Önce kendini beğenip onaylamayı denemelisin. Kendi potansiyelinin farkına vardığında, öz güvenin doğal bir çekim gücüne dönüşecek ✨. Seni en çok yetersiz hissettiren özel bir düşünce kalıbı var mı 🔍?
Cevap
4Cevap
Normal değil dene şansını 20 kişiye 19 u reddetse 1 i kabul eder o 1 kişiden yürürsün baktın 20 si reddetti geç 21 E
Sanaldan yazıyom zaten de olmuyo
Olana kadar devam ediceksinde sanaldan fotoğrafın falan olmadan mı yazıyorsun hacı buradan yazıyorsan zaten olmaz tiktokan instadan yazacaksın
İnsta
Öyle olmaz yoksa top olacaksın başımıza
Düşüncelerini yık yenilerini inşa et
Aynı ben.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?