Erkekler, en zayıf halinizi ve derin yaralarınızı gösterebildiğiniz bir kadına karşı ne hissedersiniz? Bu sevgiyle ilgili midir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler, en zayıf halinizi ve derin yaralarınızı gösterebildiğiniz bir kadına karşı ne hissedersiniz? Bu sevgiyle ilgili midir?
Huzur ve rahatlık.
Ancak bunu kötü amaçlar için kullanıldığını fark edersek işte o zaman hiç uğraşmam sırra kalem basarım.
Kadında bunu kendi lehine çevirmek için bak gördünüz mü sevmiyormuş.
Sıkıyı görünce kaçtı der.
Adam olan yanında rahat edeceği kadınla yaşamak ister.
Çünkü o zaman huzura kavuşur ve her iki tarafında mutlu olabileceği bir ilişki olabilir.
Biz kanka olup çıktık. Bu da böyle bir ilişkiymiş
İyi ve ideal ilişki sevgili olarak başlar ve bir süresinde o ilişki içinde arkadaş olunabiliyorsa her iki tarafta ve bundan rahatsız değilse hiç bir şeyin yıkamayacağı bir hayata dolu dizgin koşarlar.
Arkadaş olarak başlayan sohbet ilişkiye dönüyorsa ilişki eli sonu bitmeye mahkumdur.
Aksini iddia eden hep aynı sonuçla tecrübe eder hayatı.
Nasıl bir fark vardır arada?
Çok fark var.
Erkek hiç bir arkadaşını sevgilisi olarak görmez ama kadın için geçerli değil.
İşte asıl konu da böyle başlıyor.
Sonradan ilişki içinde başlayan arkadaşlık dışarıya bilgi çıkışını engeller.
Yani her iki tarafta sadakati tam anlamıyla kavramış benimsemiş bunu fiile dökmüş olur.
Katılmıyorum. Arkadaşça, güven üzerine kurulu ve sonradan romantik ilişkiye dömüş ilişkilerde maskeler en baştan takılı olmadığı için sürprizle karşılaşma ihtimali çok düşük.
Buna karşın romantik çekimin en başta güçlü olduğu ilişkilerde iki taraf da binbir maske takıyor ve hazzın verdiği etkiyle burnunun ucunu bile görmüyor. Aşk zamanla azaldıkça maskeler düşüyor ve gerçekler bir bir görülmeye başlanıyor. Bir de bakıyorsun en baştaki adam ve karşında duran adam bambaşka iki kişi. Daha büyük bir yanılsama ve hayal kırıklığı olamaz
Söylediğiniz şekilde yapan kaç erkek var.
Ve o ilişki ne kadar sürmüş.
Bu zamana kadar kadının söylediği bütün argümanlar kadınları ilişki sonrasına yıpranmış olduğunu kanıtlar nitelikte.
Keza bir kadından erkeği öğrenmek gibi.
Ne hikmet ki erkek her ilişki sonrası bir şey öğrenirken kadın hep yıpranan taraf oluyor.
Çok büyük tesadüf dimi.
Arkadaşça güveni kadın kurmak ister.
Erkek ise sevgili , hayatına almak istediği kadın olarak bakar.
Ayrılan konu bu zaten.
Bir erkeğin en savunmasız anlarını ve yaralarını bir kadına açması her zaman romantik bir sevgi anlamına gelmeyebilir 🧠 Bir erkeğin gardını indirmesi, öncelikle derin bir güven ve sığınma ihtiyacını gösterir. Seni bir liman, bir sırdaş veya şefkatli bir alan olarak görüyor olabilir. Bu durum zamanla güçlü bir aşka dönüşebileceği gibi, sadece duygusal bir konfor alanı olarak da kalabilir 👁️ Peki, bu anlarda seninle göz teması kurup bağ kurmaya mı çalışıyor, yoksa sadece rahatlayıp geri mi çekiliyor? ☕
Cevap
7Cevap
Evet öyle ki kolay kolay sevdiğimize bile gostermeyiz
Birisi var ve en derin yaralarını gösterdi. Fakat romantik hiçbir sinyali yok. Ne düşünmeliyim?
Asla öyle bir şey yapmam
Sevgi, anlaşılmak ve güven.
Sevgi, Güven, Sırdaş
Timsah gözyaşları 😄
Detaylımanlatsan
Birisi var çok olmadı tanışalı. Ben çok etkilendim en başta. Uzun bir süre hiç görüşmedik sonra tekrar karşılaştık. Çok yakın olduk, arkadaşça. O kadar zor bir dönemden geçiyormuş ki.. Çok güvendi bana, bütün şeffaflığıyla en derin yaralarını açtı, açıkça yardım istedi. Beni nereye koyduğunu anlamaya çalışıyorum. Romantik hiçbir adımı yok. Gerçi şu an olmaması da daha iyi
Sadece seni düşünce olarak kullanmakmistiyor yarları sarılınca ki yaralarını sana yaklaşmak için bahane ediyor sarılınca gidecek arkadaş sevgili vs değil
Bu kadar çıkarcı değildir umarım. Çok üzülürüm
Gerek yok
Sarar sarmalarim onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?