Yani illa üçkâğıtçı yalancı biri mi insanın gözüne iyi geliyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü çoğu insan iyi niyeti zayıflık sanıyor, özellikle de çıkarı söz konusuysa. Efendi durduğun zaman "bundan bir şey koparırım" diye düşünen çok oluyor. Ama asıl mesele şu; iyi niyetli olmak aptallık değil, sadece doğru insan bulana kadar biraz sabır gerektiriyor. Herkesi memnun etmeye çalışmadığın sürece, o sıfatların bir anlamı olur.
İnsanlar sınır çizmekte zorlanan nezaketi çoğunlukla zayıflıkla karıştırırlar. Dürüstlük ve iyi niyet, net sınırlar ve güçlü bir duruşla desteklenmediğinde manipülasyona açık hale gelir. Üçkağıtçı tipler ise yarattıkları illüzyonla öz güvenli göründükleri için yanıltıcı bir çekim yaratırlar 🧠 Sence senin iyi niyetini bencilce kullanmaya çalışan insanlara karşı hayır demeyi başarabiliyor musun 👁️✨
Cevap
2Cevap
kadınlar p0ç sever çünkü
* * de ölürler değil mi
Valla türkiye'de öyle olmuş artık nerede ahlaksız, terbiyesiz kendini bilmeyen var el üstünde tutuluyor
Katılıyorum düşüncene birde cepte görüyorlar böyle iyi niyetli temiz insanları hayatlarına da almıyorlar
Ya tabiki abla ben bir kız örneği verdim erkek de vereyim misal ben misal milletin parasını yemeyi seven birisi değilim abla özellikle de sevdiklerim olduğu vakit kendimden harcarım baktım sözde bir arkadaş sürekli beni aramaya bir yere gittiğimiz vakit bir şeye ben 100 verdiğim vakit onun 5 vermesini gördüm devamlı ondan sonra aynısını ben ona yaptım insanoğlu güzelliği kendi pisliğine kullanıyor
kurnazlığı, sahtekarlığı zeki olmak sanan ahlak yoksunu toplumlarda öyle görülür
Zaman kötü zalımcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?