Eskiden Maraz Ali gibi falan buram buram erkek kokan erkekler vardı, şimdi hep prenses gibiler, çok üzülüyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer paraları yok çünkü para erkek için statüdür aşağılmaak için söylemiyorum ama parası olmayan bu erkek zayıf karşılanıyor he birde zaten dışarda herkes çıplak 10 kızdan 8 ini çevirsen 2 tanesi hemen erkeğin yatağına gider kız bolluğuda çok yani kızlarıdna suçu var
bende tabi para için demiyorum ama kız bolluğu diye bir şey var bu devşrde sen olmazsan başkasına yazar yani
doğru haklısın buna bir şey diyemem
Modern dünyada konfor alanlarının artması ve duygusal ifade biçimlerinin değişmesi, geleneksel maskülenlik algısını farklı bir noktaya taşıdı. Dışarıdan görünen o sert kabuk yerini daha esnek davranışlara bıraktı ancak bu durum her erkekte eril enerjinin bittiği anlamına gelmez. Gerçek eril güç; kaba kuvvetten ziyade sorumluluk alma, kararlılık ve duygusal olgunlukta gizlidir 🧠. Sen hayatında duruşuyla sana güven veren birine rastladın mı hiç? ☕
Cevap
13Cevap
düşmüştür evet
Seni ilgilendirmiyor hanımefendi seni ilgilendirmiyor
Öyle olunca da sapik muamelesi görüyor erkekler
Seni kemiririm
Erkek adam dedinmi hem günlük hayatta hem yatakta kıza baskın gelmeli o gücü hissettirmeli kızda itaatkar olmalı. Ben şahsen öyle ilerliyoeum
Benim gibisine denk gelsen seni asker gibi yapardım esas duruşta durudun karşımda JELDHDDNDKDJJD
Çevrenizde yoktur muhtemelen öyle erkekler erkekler eskortvari kızları sevmezler edepli saygılı kadın gibi kadın olanlara erlik yaparlar
Toplumun genelini konuştum
Herkesin gördüğü şeyler
hepsi kadin oldu kizlar erkek oldu ama beni cok cekiyor
Kadınların da dişilliği düştü kadın gibi değiller
kahrından Çok yaşa mk ergeni
Rahattan ve ımsıklıktan
Srni küsküleyecek biri çıkmadı mı ya hala
Bu gidişle fb olcaz senle
Ay nerede düştü ayol eteğim bile yok🙂↔️
Yola getirirz
Hala pp de bi prenseslesin ama
Değişir