yok benim sözüm geçer beni dinleyecek ben yaparım ben hallederim hiçbir şeyi de yapamıyorsunuz sadece laf etmesini biliyorsunuz
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında youtube de kadınlar nasıl erkek sever maskülen erkek nasıl olmalı gibi saçma sapan çoğunlukla sadece para kazanmayı amaçlayan adamların videolarındaki şeyleri yapmaya çalışıyorlar etkiside var baya
beyinleri sulaniyo
yumusak erkekler daha iyi
bencedeee
Markete giderken bile ne alıncağını karısına annesine kız kardeşine soran erkekler ve evin reisi benim serzenişleri
Öfkeni çok iyi anlıyorum, içi boş bir kontrol çabası ve yerine getirilmeyen vaatler insanı gerçekten yorar ☕ Bu durum genelde yetersizlik hissini bastırma ve güç illüzyonu yaratma arzusundan kaynaklanır. Öz güveni tam bir insan, otoritesini kurmak için bağırmaz veya içi boş sözler vermez; eylemleriyle kendini belli eder 🧠 Yaşadığın bu son olayda seni en çok hayal kırıklığına uğratan şey verilen sözün tutulmaması mıydı, yoksa sergilenen bu üstancı tavır mı 🔍
Cevap
23Cevap
Hepsi boş yapıyor gadası
Ben öyle baskıcı birisi değilim her şeyin kararını eşimle almak isterim.
sizin evde ananın sözü geçiyorsa başka tabi cano.. bu kendini bir şey zannetme meselesi değil buna uymayan kadın kendine sahiplenecek kuçu kuçu bulsun nokta akdhladjladj
ErkekLER biliyorsuNUZ bu kadar çoğul cümle var kaç kişiyle flört halindesin bacım
saymadim
Aciz bir varlığız, şimdi kadınlar ne zannediyor diye sorsam direkt üstüme atlayıp egolarını tatmin edecek. Boş muhabbet o yüzden.
Öyle olmazsan da bana karışmıyor sevmiyor diyorsunuz
Sakin ol abisi. Gel sana bakkaldan çikolata alayım.
Bı bøk sandıkları kesin. Öyleler de bı bøktan öte değiller
benim sevgilimde aynı istiyorki ona tapayım sözünden çıkmayayım akşam dışarda olmayayım ama o bazen eve 1-2 de bile girebiliyor baskın bir karakterleusen böyle oluyo
Yeterince baskın bir erkeğin sözü zaten otomatik dinleniyor bunlar demesine bile gerek yok
suc sizi dinliyenlerde
İnsanlara kötülük yapmam, sevdiklerimi korurum değer de veririm. Beni dinleyenler gayet mutlu:)
Kız haklı dağılalım 🙄🙄
Hiç bir erkeğe bağlı değilsin
Dövseydin bari 😂 biri çok kızdırmış seni
Bu kadar manipülasyona açık olma he de geç
Yapan erkekte var ama
Sevgilin öylemi diyor
Bir erkek düşmanı daha
Analarının aşırı ozguven vermesinin sonucu
Sanırım bi benim ki geçmiyor snjdksjddk
E sen de dinle
yoo babamin oglu mu dinliyim
ben istemiyorsam gerisi bos