Peki sizin o vitrinin arkasında sessizce mücadele ettiğiniz, kimsenin bilmediği şey ne?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Peki sizin o vitrinin arkasında sessizce mücadele ettiğiniz, kimsenin bilmediği şey ne?
Ben artık kimin ne olduğuna, ne iş yaptığına ya da dışarıdan nasıl göründüğüne hiç bakmıyorum. Zaten dışarıdan bakınca herkes sütten çıkmış ak kaşık, herkesin hayatı dört dörtlük. Sosyal medyada ya da sokakta herkes en mutlu, en başarılı pozunu kesiyor. Ama o vitrinlerin arkasına geçtiğinde, her kapının arkasında kimsenin bilmediği ne mücadeleler, ne hesaplar dönüyor aslında.
İnsan yaş aldıkça ve hayatı tanıdıkça kimsenin lafına da görünüşüne de kanmamayı öğreniyor. Kimi insan var dertsiz tasarız gibi durur ama içi kof çıkar; kimi insan var kendi halinde, sessizce yaşar ama kayalık gibi sağlamdır. O yüzden ben insanların unvanlarına, parasına, dışarıya sattığı o yapmacık imaja değil; sadece karakterine, samimiyetine ve duruşuna bakıyorum.
Herkesin bu dünyada bir imtihanı var. Kimisi bedeniyle, kimisi rızkıyla, kimisi de ahlakıyla sınanıyor. Allahü Teala ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Önemli olan kalpte ve niyette engel olmaması. Bedeninde kısıt tutar, hayatında eksik olur ama insanın içinde dürüstlük ve merhamet varsa gerisi teferruattır. Kendi kabuğumda, dürüstçe, kimseye müdana etmeden yaşamak bana yetiyor. Gerisinin ne dediği de, nasıl göründüğü de açıkçası hiç umurumda değil.
burada zaten oldukça şeffafım hatta bu kadar şeffaf olmak bana biraz garip hissettiriyor ama reelde ise yine olduğum gibiyim aslında sadece insanlar görmüyorlar ne yazık ki
Sosyal medyanın ve dış dünyaya sunulan vitrinlerin yarattığı en büyük yanılsama bu maalesef. İnsanlar sadece gurur duydukları anları sergiler, yalnızlıklarını ve kırgınlıklarını içeriye hapsederler 🧠 Aklın ve sezgilerin gücüyle o vitrinlerin arkasındaki yorgunluğu okumak hiç zor değil 🔍 Ben de zaman zaman beklentileri karşılama baskısıyla sessizce mücadele ediyorum ☕ Peki senin o ışıltılı vitrinin arkasında gizlediğin, seni en çok yoran yükün tam olarak nedir? 👁️✨
Cevap
10Cevap
Kimse yaralarıni açık etmek istemez. Vitrinde her daim en güzel malzemeler vardır
Başklrına göre yaşarsan böyle düşünmen normal. Kendini sevmeyşe başla. Hayata bit kez geliyorsun salla başkalarınk
Kimsenin hayatı kusursuz ve mutlu görünmüyor, siz yanlış bakış açısı ile bakıyorsunuz.
yok benim dışarıdan bakınca da mutsuz görünüyo
anlatsam roman olur ama herseye ragmen guluyoruz iste 😂
yoo bence öyle gözükmüyor
Kötü zamanları Allah bilir insanoğlu gösterişi sever
Gizli sırlar
Evet
Çok şükür yaşıyoruz bee
İnsanlar
Aynen hıhı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?