Görünce aklım gidiyor, hiç normal değiliz umarım trolldürler.
5 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Çok kere şahit oldum bu gözler neler gördü
KızlarSoruyor platformunda ortamı tamamen başka bir dünya, orada akıl sağlığını koruyabilmek bile başlı başına bir başarı. Bazen öyle soru ve yorumlar denk geliyor ki insan ekran başında durup bir süre duvara bakıyor. Gerçekten umarım trolldür, millet sırf gırgırına yazıyordur diye düşünmek istiyor insan. Ama işin acı tarafı, birçoğunun gayet ciddi ciddi yazılmış olması.
Aşk hayatından tut, saçma sapan günlük yaşam detaylarına kadar normal bir insanın aklının ucundan geçmeyecek şeyleri adamlar hayat memat meselesi yapıp başlık açıyor. Ben de artık çareyi gördüğüm an engellemekte buluyorum. Saçma sapan konuları, boş gürültü yapan profilleri direkt engelliyorum ki önüme düşüp boş yere kafamı kurcalamasın, enerjimi emmesin.
Zaten kafanı dinç tutmak istiyorsan en temizi bu. O garipliklerin içine çekilip milletin derdiyle ya da saçmalığıyla vakit öldürmeye hiç gerek yok. Engeli basıp geçeceksin, kendi huzuruna bakacaksın.
Doğru
Günde 850 kıza tanga giyiyor musun diye soran biri. Kendini normal buna cevap vermeynleri kötü diyor emin ol fıkra bu kadar. Bu ağır hastalık ve gerçek cogu
Valla şu an tam saatleri cinsellik soruları gelmeye başlamış
Eskiden gece 12'den sonra çok yoğun cinsellik soruları sorulduğu için birçok kişi Çelik don ile kendi güvenliğini sağlardı
bazen öyle şeyler görüyorum ki harbiden insanlık adına umudum kesiliyor, cidden normal değil bazı kafalar
Oluyorum bence çoğu troll ya
Bence trol çoğu. İlgi çekmek için kafasından uyduruyor birşeyler
Öğkkk o trol olmayabilir o seviyede aç insanlar var sanırım burada 😂😂😂😂
Aman sakın ayağını falan ağrıtma buralarda 😂
😬😬
Bazı sorular için inşallah trolldür diyip geçiyorum
Daha gördüklerin neki değişik soru ve tuhaf cevaplar
Sanmam zihin geriligi yüksek te😅
Çok sıkıntılı
Gizli yorum yapanlara ayar oluyorum
Hepsi değil de
Kızlara kadınlara sapıklık yapan tiplere
Trolüm kimin ne düşündüğü umrumda değil çünkü onlar umrumda değil v
Hemde çok gördüm
Burada o kadar çok zaman öldürmuyorum
Önceden şaşırıyordum ama artık umursamıyorum bile
Evet özellikle bazı sorular
Umrumda mı? Değil.
Swnin de güzel ❤️
Ne gibi mesela.
Kura çek mesela
Zaman ve mekan fark etmeksizin.
Valla neler neler görüyoruz ya
Sormak için soruyorlar sadice
İstemsizce gülüyorum
Evet
Oluyoruz
Olmuyorum
Çookkkk
Evet bazen
Trol çok
aynen
evet 🙄
Oluyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternet dünyası, insanların bastırılmış düşüncelerini ve anonimliğin getirdiği cesareti rahatça sergilediği tuhaf bir sahne 🧠 Şaşırman çok doğal çünkü sosyal medyada dikkat çekme arzusu veya sınırları zorlama isteği bazen mantığın önüne geçebiliyor. İnan çoğunluğu sadece ilgi çekmeye çalışan troll içerikler, o yüzden zihnini hiç yorma ✨ Sen en çok hangi tarz paylaşımları görünce ekranı kapatmak istiyorsun 👁️