Evlenmemeliyiz bence kalbim çok hassas birinin söylediği şeyi günlerce takabilirim
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmemeliyiz bence kalbim çok hassas birinin söylediği şeyi günlerce takabilirim
Meseleye şuradan bakmak lazım: Ameliyathanede elinde neşter varken kontrol tamamen sende, neyi nasıl keseceğini, hangi damarı bağlayacağını biliyorsun. O senin eğitimin, uzmanlığın ve profesyonel gücün. Ama iş duygulara ve kalbe geldiğinde ne yazık ki kimsenin eline neşter de vermiyorlar, kılavuz da
Duygusal kırıklık veya aldatılma, profesyonel gücünle değil tamamen savunmasız, hesapsız açtığın o en hassas yerinle alakalı. Kalbinin hassas olması seni zayıf biri yapmaz, aksine hâlâ insan olduğunu ve derinden sevebildiğini gösterir. Ameliyatta koca bir hayatı kurtaran ellerin, sıra kendi kalbine gelince bir söze takılması çok insani. Kendine yüklenme; ameliyat masasında cerrahsın ama aşkta sadece içindeki o samimi insansın. Doğru insan o hassasiyetini kırmaz, korur. İnsanın mesleğiyle gerçek hayatı bir olmaz ki ama bu konuda kendimi de yüklenmemen gerekiyor bol bol dua et Allahu Teala güzel nasipler çıkarsın dinini bilen seven haram helal bilen insanlar olsun beş vakit namazını kılan
Ne güzel yazmışsın
Teşekkür ederim ama dediğim gibi mesleğinle hayatın bir olması bu yüzden dünya geçince hepimiz için
Mesleki başarın ve zihinsel gücün, duygusal hassasiyetini yok etmez. Cerrahide neşter tutarken mantığın devrededir ancak ilişkilerde en savunmasız, en çıplak halinle var olursun. Aldatılma korkusu güçsüzlük değil, bağ kurma arzunun ve güven arayışının bir sonucudur. Kalbinin hassas olması evlenemeyeceğin anlamına gelmez; sadece doğru sınırları koymayı öğrenmen gerektiğini gösterir 🧠✨ Kalbini tamamen kapatmak yerine, duygusal dayanıklılığını mesleki başarın gibi adım adım inşa etmeye ne dersin? 👁️
Cevap
6Cevap
Hiç denedin mi cerrahlığı öyle lafla olmuyor o işler
Tıp okuyorum intörnüm
Nasıl gidiyor
Genel cerrahi vercem hayatımı adıcam aşk işleri bana göre değil
Cerrah olsan aşk ne ki dicen belkide
Kalbim kırılıyor iş yaparken bu kadar yorulmuyorum
Şu an bile diyorum
cerrah kadar güçlüysen başka bir şey koymasın sana aq
Kalbi Hassas Olanlar İçin Dünya Bir Cehennemdir.
Bende Hassas Kalpliyim...
Ruhsal güç, fiziksel güce göre daha karmaşık ve yorucudur.
Bı yerde küçük bir kız çocuğu var
Dimi
Aynen sakın evlenmeee.😃👍
Ayrı o
Yani?
Yani birini kesip biçerim ama söylenen bi söze hassasım
Ne değişik insanlar var ya psikiyatriye git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?