2 senelik ilişkim bittikten sonra kendimi sosyal çevremden çok soyutladığımı fark ettim, tekrar nasıl hayata karışacağımı bilmiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 senelik ilişkim bittikten sonra kendimi sosyal çevremden çok soyutladığımı fark ettim, tekrar nasıl hayata karışacağımı bilmiyorum.
Sen o insanlarla dünyaya gelmedin ki hayatına giren ve hayatından çıkan insanlarla dünyaya gelmedim sen dünyaya geldiğini yanına annen baban vardı belki de ailen vardı küçücük bir bebektim o zaman olmayan insanlara şimdi hayatına girip çıkmasıyla hayatını mahvetmek sadece sana zarar verir bol bol dua tövbe istiğfar et namazını kıl kendine gelirsin
Bir ilişkinin bitişiyle gelen yalnızlık hissi çok doğaldır, kendinle kalıp iyileşme sürecine saygı duymalısın 🧠 Zihnini ve bedenini güvenli alanından çıkarmak için küçük adımlarla başla. Önce eski tutkularını hatırla, ardından seni yormayacak dostlarınla kısa kahve buluşmaları planla ☕ Bütün hayatını bir günde değiştiremezsin ama her gün atacağın tek bir adım seni sosyal çevrene yeniden yakınlaştırır. Şu an seni en çok heyecanlandıran, yapmayı özlediğin ilk şey ne? ✨
Cevap
5Cevap
Kendini toparlamak için kendine biraz daha zaman ver
Gel birde onu bana sor 5 senelik bitti 1 senedir kendime gelemedim.
İçinde bulunduğun durumu bir dezavantaj gibi düşünme, akışına bırak
döneriz bi şekil dertetme
Zaman bilir
Yaş kaçkş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?