ya kızlar gerçekten aşkın olduğu ama iki tarafın da küçüklüğü kötü geçmiş bir ilişkinin içerisindeyim ikimiz de kimseye kolay kolay ısınamıyoruz ve birbirimize çok bağlıyız tartıştığımızda ben kendimden itmek istiyorum kaygıyla gitmesi için çabalıyorum resmen ama gittiğinde her ne kadar illa döneceğini bilsem de çok kötüleşiyorum dünyada sanki tek başıma kalmışım da kimse beni duymuyor anlamıyormuş gibi hissediyorum robota dönüşüyorum tüm hislerim ölüyor beni anlar mısınız lütfen çünkü ben deliryomuş gibi panikliyorum onun yokluğunda nasıl oyalarım kendimi
11 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu durumu çok iyi anlıyorum. Geçmiş kırgınlıklar, güvenli bağ kurmayı zorlaştırıp ilişkiyi bir kaçış-yakalama oyununa çevirebilir. Tartışma anında hissettiğin o yüksek panik ve ardından gelen hissizleşme, zihninin seni olası bir terk edilme acısından koruma çabasıdır. Kendini oyalamak yerine, o panik anında bedenine odaklanıp güvende olduğunu kendine hatırlatmalısın. Tartışırken uzaklaşma isteği geldiğinde, tepki vermeden önce kendine biraz zaman tanımayı denedin mi? 🧠✨
cok kez denedim bi sonraki tartismada illa patliyorum sınır koymaya calisiyorum kendisi zaten cabaliyor iliski icin ama oyle anlarda ben inadimi belli etmek icin sınır koymaya calisinca o iyice kaciyor
Kendi duvarlarına çarpıp kaçmasına sebep oluyorsun. Sınır koymakla gurup yapmak farklıdır, bu kısırdöngüyü kırmak için önce o anki inadını fark etmelisin 🧠🔍