Olmuyor, kapanamıyorum ama açık giyinmiyorum sadece saçım gözüküyor
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Bende öyleyim tesettüre girmek biraz zor gerçekten yavaş yavaş yapmayı dene önce uzun etek giy geniş pantolonlar uzun kollular bence yavaş yavaş başda kapanır ama bence çok dert etme o kadar tesettürlü varki yani tesettürlü denmez onlara yapmadığı şey kalmamış bi tek kafası kapalı. Öyle olmaktan iyidir.
Zaten dediğin gibi giyiniyorum çocukluğumdan beri
Öyle devam et yani illa başımıza kapatacak diye kendini yiyip bitirme evde dene şal takmayı falan yüzünü kendine alıştır
namazını orucunu yerine getiriyor. yalan söylemiyor isen. kuran okuyarsan. bu an meselesi...
Hepsini az az yapıyorum
Allah kabul etsin. daha çok yaptıkça her şey oturacak
İnşallah
Tarzi sevmiyorsun dur belki kombinle uyumlu yaparsan güzel olacağına eminim beyaz bir başörtü ile başlayabilirsin
kal öyle açık giyinmedikten sonra ne önemi var kapalı arkadaşlarım da zorlanıyorlarmış sıcak falan
Ee bişe olmaz knk kapalı olup çatır çutur zkşende var
Evde kapanarak kendini alıştırmaya başlayabilirsin. En yakın zamanda kapanman ve ibadetlerini tam yapman dileğiyle…
Uzun süredir deniyorum fakat olmuyor inşallah olur vücudumu göstermiyorum saçım tek açık
Ne kadar düşünürsen bataklığa o kadar saplanırsın yarın hiç düşünmeden temiz bir başlangıç yapıp kapanmaya ne dersin
Bilmiyorum açılırım diye düşünüyorum sonra toplum beni yargılar diye korkuyorum
Yeaağni açıkçası kapanıp iki gün sonra açılırsan bana da tuhah gelir nefsime uyup e o zaman niye kapandın diyebilirdim bu durumda ama banane onlara ne sen bunu bi başkasını beğendirmek için yapmıyorsun ki Allah emrettiği için yapıyorsun başkalarını umursama onlarane yarın kapanmaya başla ya açılırsam diye düşünüp başlamadan işi bitirme yarın kapanırsın inşallah uzun süre de kapalı kalabilirsin olsu ki açılmak istiyorum dersin o zaman da açılabilirsin emreden hesap soran insanlar değilAllah
Daha fazla okuyup arastir ve tam kapan o zaman simdi kapanma
Okuyup araştırdım benim için yeterli olduğunu düşünüyorum
Dini kitaplar oku namaza başla
Okudum
Din kültürü öğretmeniyim desem. Çok öğrencim bana aynı soruyla gelir desem. Konuşmak ister misin?
Neden kapanamıyorsun pekii
Yaş Aralığın doğru mu önce bunu sorayım
Hayır
Doğrusu nedir peki
20..
Daha büyük olduğunu düşünüp sormuştum Bence kalbinde iman var senin bu çok kıymetli bir şey sadece nefis ve şeytan seninle uğraşıyor ve onları yenmekte zorlanıyorsun Bana sorarsan kalbindeki imanın peşinden git o sana doğruyu gösterecektir Rabbim kolaylık versin sana
Olur olur
Bi anda gelir böyle şeylerin ilhamı
Kapan istiyorsan
Olmuyor işte yapamıyorum keşke yapa bilsem
Neden yapamıyon
Kişiliğim değişecek gibi hissediyorum
Değişmesinin istemiyorum
Eminim kapansan çok güzel olursun
Git bir kere dene
Denedim ben sorun dış görünüş değil keşke öyle olsaydı
Ee nedir
Dua et ve namaz kıl.
Yavaş yavaş alıştır kendini
Çok takılma buna zamanı gelince olur
zorla olmaz
Az kapanarak başla
Bence zorlama kendini
Vücut yapın dolgun mu
Biraz kitap oku
Okudum
Biraz sopet edelim bu konuda
Ordamisin
Zorlama zamana bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki bu istek ile eyleme geçiş arasındaki mesafe gayet insani bir tereddüt. Belli ki zihnin hazır ama hislerin alışkanlıklarından kopmakta zorlanıyor. Kendini baskı altına almak yerine, bu isteğin arkasındaki temel motivasyonunu anlamaya çalış. Küçük adımlarla, mesela şal takma pratikleriyle kendini bu yeni haline yavaşça alıştırabilirsin. İçindeki bu kararsızlık seni tam olarak hangi noktada durduruyor, hiç düşündün mü? 🧠✨