tenimin rengine uygun şeyler bulamıyorum sanırım. buğday tenliyim beyaz sayilmam. ama yüzüm yuvarlak
yuvarlak yüzlere nasıl modeller yakışır acaba?
yakışmadığını düşünüyorum
kendimi nasıl alistiririm?
tenimin rengine uygun şeyler bulamıyorum sanırım. buğday tenliyim beyaz sayilmam. ama yüzüm yuvarlak
yuvarlak yüzlere nasıl modeller yakışır acaba?
yakışmadığını düşünüyorum
kendimi nasıl alistiririm?
Kapanmak tesettür Allah ın emridir bunun için model ve moda yoktur. Tek bir model var oda bütün bedeni vücut hatlarını belli olmayacak şekilde geniş giyinmek. Ten rengini belli edecek kadar şeffaf giyinmemek. İlgi çekici şeyler dar elbiseler kokular bunlar tesettüre aykırı
Sen niyetini Allah rızası için tut Allah yardım eder.
doğru teşekkür ederim
Rica ederim
ilk giydiğin ayakkabı bile yakışmıyor muş gibi gelir insana. alışırsın zamanla ve yakıştığını düşünürsün
hem daha güzel görünmek için dini bir vecibe olarak görüp kapanıyorsun değilmi :)
daha güzel görünmek için değil. beni yanlış anlıyorsunuz.
ben Allah'ın emri olduğu için açık olmak günah olduğu için kapanmak istiyorum. ama alışık olmadığım için kötü geliyor. açılmaktan korkuyorum o yzden. yapmam ama şüphe duyuyor insan kndinden
haklısın ama kapandıktan sonra böyle düşünmeyeceksin. kendini daha güzel sevimli ve tatlı bulacaksın bence
olabilir.
öyle olacak inan bana
umarım. görüşünüz için teşekkürrrr ederriimm 🌸
rica ederim. umarım kısa sürede yeni haline alışırsın
inşallah
Aslında kapanmak da güzel ama doğru şekilde yoksa her türlü insan güzel aslında şal takabilirsin öyle videolar bulabilirsin nasıl takılıyor diye
Cevap
4Cevap
valla bu iş niyet işi bana yakısmaz bana olmaz diye düsünme olur yakısır alısırlar sende alsırsın mesele niyet
Sosyete pazarı mısın Allah için kapan yakıştı yakışmadı diye değil hanım efendi
orası öyle zaten
Ee bunu düşünmen bile yanlış
beni yanlış anlıyosunuz
Bye
Allah rızasını kazanmak için tesettürlü olmayacaksan neden tesettğr kullanmak istiyorsun
Yuvarlak yüze eşarp gider
şal hiç olmuyo zaten.
şalı eşarp gibi yapsam olur mu?
O da olur yapabiliyorsan. Ben hep eşarp kullanırım hem daha güzel yakışıyo hem de takması kolay ve rahat.
doğrudur. teşekürler 🌸
Penye şallar yakışır sana
Penye şal al yakişmayani yok
Kapan dene
selam nasilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?