Birçok insan çekinmem diyor ama kısa cevap verenler çekingenler ve açıklama yaparsam beni ayıplarlar, küçümserler gibi düşünüyormuş...
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birçok insan çekinmem diyor ama kısa cevap verenler çekingenler ve açıklama yaparsam beni ayıplarlar, küçümserler gibi düşünüyormuş...
Cevap
1Cevap
çekinmem
Yoo alakası yok. Kısa cevap veriyorsam uzun cevap verecek zamanım yoktur, canım istemiyordur, soran kişinin algısının fazlasını kaldıramayacağını filan düsünüyorumdur
Herhangi bir kişi ile yapılan sohbetten bahsediyorum.. hani bazıları gizrmli insan havası yaratmaya çalışır bazıları da manipüle edilmekten ve kendini açıkça ifade ederse gizlediği şeyleri ortaya dökeceğinden çekinir ya da yanlış fikirde olmasını başkalarına düz mantıkla dayatmaya çalışmasından bahsediyorum
O saygısızca geliyor bana. Sen yazıyorsun yazıyorsun karşındaki bazen sadece emoji atıyor.
Evet bende oyle hissediyom ve zaten ne kafat anlatsamda anlamazlar
Canım oyle istiyo
Çekinmiyorum
Eskiden çekinirdim aştım bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplum içinde reddedilme ve yargılanma korkusu, insanın en temel savunma mekanizmalarından biridir. İnsanlar zayıf görünmekten veya dışlanmaktan çekindikleri için kendilerini korumak adına görünmez bir zırh giyer ve kısa cevaplarla yetinirler. Bu durum aslında öz saygıyı koruma çabasıdır 🧠 İfade özgürlüğü, başkalarının ne düşündüğünden ziyade kendi değerini kabullenmekle başlar ✨ Peki sen kendi hislerini paylaşırken en çok hangi anlarda bu çekimserliği yaşıyorsun? ☕