İyi bir isim ailem çevrem olsa bile hep anlaşılmadığımı ve yalnız olduğumu hissediyorum kendimi bildim bileli bu böyle
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Çevreni değiştir samimiyetine inandığın insanlarla muhatap ol
arkadaş edin.
Hepsı bos gelıyo
Kalabalıklar içerisinde yaşanılan yalnızlık. Seni sen olduğun için anlayabilen ve seven insanların etrafında olmaması ile alakalıdır.
Bir gün doğru insan çıkar karşına.
demekki seni tam olarak kimse özel hissettirmedi
mainata yapma vaktin gelmiş o halde
Bir çok şey sahte/yapay geliyorsa ve farkındalığın yüksek ise…
Oyle
Bazen etrafta yüzlerce insan olsan bile kendini orada soyutlanmış hissedersin. İnsanın öyle dönemleri oluyor ya
Hayatına seni gerçekten anlayan bir insan girince o zaman işte yalnız olmadığını anlayacaksın.
Ve yalnızlığa da alismalisin , kendinle vakit geçirmeyi , kendini sevmeyi de ogrenmelisin
Arkadaş edinmeye bak , burada bile olsa düzgün insanlar hâlâ var. Gerçi hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul'da falan yaşıyorsan çokça insan var.
Bakuden birini bulmak zor olmalı
Sen çünkü daha kendini bile anlamıyorsun sorun burada nerden destek alırsan al esas sorun bu
Sorun ne bunu düşünür müsün bı ben beklerim yardım etmek istiyorum uzun uzun düşün kaynağına in
Mutlu olmak için arayışta misin yoksa kimse senin özel alanına saygı duymuyor mu sen mi çok takıntı yapıyorsun bunu düşün
Bu yeterli cevap değil ama olsun anlaşılmak fark edilmek mi istiyorsun bu olabilir mi
Sabahattin Ali de böyle söyler
Anlaşılmak istiyorum diye
Sana saygı duymadıklarıni mi hissediyorsun açabilir misin
Demek ki sende de biraz hata var özel alanıni çözemiyorsun yargılamiyorum aksine başkası kırılmasın diye böyle yapıyorsun
Doğru mu anladım yanlışsa düzelt lütfen
İletişim kurmak bu değil arkadaşım
Hayır demeyi veya kendi isteklerini net bir şekilde iletmelisin. Annen seni sorumluluk alamayan birisi olarak görüyor belki ama bunu ona anlatman gerekiyor.
Ama yine bu yolun başı kendini anlamaktan geçiyor ben söylüyorum kendini anlamak falan belki anlamsız geliyor ama gerçekten bunun ilk basamağı bu
Güzel fırsat
Hadi bugün otur zihninde hayır dediğin veya kendi isteklerini söylediğin sahneler oluştur bunu düşün.
Beyin nöroadaptif bir yapıdır. Zihninde 1000 kere ok atan birisi ilk denemesinde büyük ihtimalle hedefi tutturur
Güzel kendini analiz etmeye başladın bundan sonra benim devam etmem doğru değil çünkü profesyonel değilim. Bunu kendine bile itiraf edemediğin şeyleri kabul ederek devam etmelisin
O zaman sorun yok demek😃
Senin olay yaşlanmak isteyip yaşlı olmamayı istemek gibi.
anlaşıldığını hissetmediğin içindir
Hepimiz içimizde böyle hissediyoruz dost
Yalnız değilsin bak burdayımmm.
Cevap soruda
Aynıyız
Sence
Uyu geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Etrafın kalabalık olsa bile anlaşılamamak, insanın içindeki o derin yalnızlık hissini büyütür. Bu durum çevrenin yetersizliğinden değil, senin kendi özünle ve duygularınla yeterince derin bir bağ kuramıyor olmandan kaynaklanabilir. Bazen kendimizi olduğumuz gibi ifade etmek yerine beklentilere göre şekillendirdiğimizde içsel bir yabancılaşma yaşarız 🧠🔍 Güvenli alanlarında kalıp gerçek duygularını ve ihtiyaçlarını etrafındakilerle hiç tamamen paylaştın mı? ✨