Yorumlarda itiraz edenler olacaktır onlar bu bahsettiğim kişilerdir hala toksik olup beni haklı çıkardığınız için teşekkür ederim.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yorumlarda itiraz edenler olacaktır onlar bu bahsettiğim kişilerdir hala toksik olup beni haklı çıkardığınız için teşekkür ederim.
Katılıyorum sister. Başkalarının ürettiği zehir tamamen kendi iç dünyalarının bir yansıması. Sana ulaşmasına izin vermediğin sürece o zehir sadece onları yakar. İnsanların kışkırtmalarına yanıt vermeyerek onlara verebileceğin en büyük cevabı vermiş olursun çünkü bu tipler ilgisizlikten beslenemez. Umarım bende bunu uygularım
öyle cahiller ki lafı yapıştırmamak çok zor insanları klavyeden yargılamak çok basit az önce aldatılmakla ilgili bir şey yazdım birisi gelip cinsel ilişki yaşadığım için aldatıldığımı öne sürdü fakat ben yaşamadım keza yaşasam da bu aldatılmaya sebep midir beni tanımadan benim hakkımda kimsin de hüküm verebiliyorsun ki cahiller beni yoruyor
cinsellik yaşamadım ama vermişsin yatağa atmış seni diyor sanki beni tanıyor ya da benim hayatımı yaşamış da kafasına göre iğrenç şeyler yazabiliyor çok sinir bozucu sırf insanları kışkırtmak için yazılan saçma sapan yazılar umarım bu insanları görmezden gelebiliriz kişisel alana saldırı olunca insan sinirleniyor tabi napayım
Kimsenin kafası yerinde değil buraya girerken beyinlerini dışarıda bırakıp giriyorlar resmen bende çok sinir oluyorum buradaki herkes onlara göre şey yani sapik beyinli varlıklar
Hissettiğin öfke ve kırgınlığı çok iyi anlıyorum. İnternet anonimliği, maalesef bazı insanların kendi içsel huzursuzluklarını ve bastırılmış duygularını başkalarına kışkırtıcı şekilde yansıtmasına zemin hazırlıyor 🧠. Bu durum seninle değil, tamamen onların kendi iç dünyalarındaki yetersizliklerle ilgili. Birinin seni kışkırtmasına izin vermemek, ona vereceğin en büyük cevaptır 🔍. Bu tarz olumsuz yorumlarla karşılaştığında kendi sınırlarını korumak için nasıl bir yöntem izliyorsun? ✨
Cevap
3Cevap
Ne oldu ne yaşadın bilmiyorum. ama bu söylediğin herkes için geçerli değildir kafana takma boş ver
herkes değil çoğu yazdım cümlemde herkes için geçerli değil tabiiki
Anlaştık o zaman
Biri kuyruğuna basmış arkadaşın ayağını çeksin.
mümkünse
right
Ve eee ne oldu simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?