anonim olsam bile yazarken utanıyorum, ben asla böyle bir insan değildim, kendi halimde saf insanların güvendiği sadık bir insandım, ne olduysa son 3 senede oldu, artık ilişkilerimde sadık değilim, fazla egoluyum ve insanlar hep benim peşimde koşsun istiyorum, hatalı olan onlarsa benim için çabalasınlar yalvarsınlar ve hiç affetmeyeyim, onlar ise benden vazgeçemesinler istiyorum, tüm exlerim bana takıntılı kalsın mesela, fazla açgözlü ve kibirli olmaya başladım, insanların yaptığı başarıları kıskanıyorum bu benim en yakın arkadaşımın başarısı olsa bile kıskanıyorum, . (kıskansam dahi kötülüğünü asla istemem). kendimi arkadaşlarım ile kıyaslıyorum (başarıları, güzellikleri ya da gelirleri) ve her zaman kendimi onlardan üst konuma çıkartmaya çalışıyorum. her zaman uzun ilişkiler yaptım (1 sene 2 senelik ilişkiler) ve her ayrıldığımda hiçbir şey olmamış gibi siliyorum asla üzülemiyorum ve resmen ilişkide sadece ilgi ile besleniyorum, arkadaşlarımın arkasından konuşup yüzüne gülüyorum. çok iğrenç bir insan olduğumu düşünüyorum artık ben asla böyle bir insan değilim ve kendimdeki bu pisliğin farkındayım, kendimi düzeltmek istiyorum ama nasıl başaracağım hakkında hiçbir fikrim yok.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer