böyle içinizden bambaşka bir kişi çıkar hafif aptallaşır mısınız ve hata da yapsa affedesiniz gelir mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle içinizden bambaşka bir kişi çıkar hafif aptallaşır mısınız ve hata da yapsa affedesiniz gelir mi
Cevap
3Cevap
aşk diye bir şey yok
hoşlantı diyelim ozaman ya da beyinde dopamin, noradrenalin, oksitosin ve vazopressin gibi nörokimyasalların aktivitesinin değişmeside diyebiliriz
Evet aynen öyle olur.
Hatta askın gözü kördür derler.
Aşığın gözü sevdiğinden başka bir şey görmez. Onun için maşuğun hataları âşığın gözüne gelmez.
Aşığın derdi maşuğun gönlünde olduğunu bilmesidir.
Akıl falan kalmaz bende. En sonki şahıs için ülke değiştirdim görmek için jdjdjdjdn öyle bir aptalım
ya ellerine su dökemem üstadım harikasınız opıuoyıutfyhgcf
Vallahi. Haftaya da başka yere gidecegim Allah'ım bana fikir versin. El oğulları sayesinde bir kaç ülke görmek için de bahanem oluyor dbdbnddn
Benim gözüm her şeyi görür broski
peki broski
Hayır affetme
benimki sadece soru şuanda ilişkim yok <3
Su beyni ulke icin harcasaniz
bende öyle oluyor demedim sadece basit bir soru sormak istedim
ayrıca ahrcamadığımı nereden çıkardın
bu ülkeye faydan olsun diye sabah akşam çalıştım şimdide çok iyi bir hukuk fakültesindeyim
kısacası aşık olan ülke için çabalamıyor demek değil hanımefendi
siz üstün kişilik için neler yaptınız mesela bu ülke adına d:
ayrıca aşk sonucu evlenir ve ürersen nüfusun genişlemesine ileriki dönemler için iş imkanı ve nesil devamlılığı içinde bir adım atmış olursun yani buda ülke için bir faydadır
Hukuk kazaninca bu ulkede bir bok faydasi olmuyir
Ne aski gelecekte robotlar var ne nufusundan bahsediyorsun
ayne kardeşim olmuyor sen kazanırsın ozaman senin olur
sorması ayıp nasıl olmuyor bu ülkede çalışıp ekonomi çarkının dönmesine fayda sağlamak bile bir yarar oluyor farkındasın değilmi
kaldıki ben kendimi ülke için eğitiyor üstüne birde ileride faydalı olmak için uğraşıyorum boş yapma knk
acilinden aktif nüfus nüfus politikaları hakkında ufak bir araştırma yap bu cahillik fazla
ha bu arada senin ülke için faydan neydi hala cevap alamadık kopjıohugyutfhjg
Bak kizim senin okumusnolman bi devlete bir faydasi olmuyir gidip baska ulkeden bir tek oloji getirmiyorsun ki devlet isterse o bolumlere baskasini rahat rahat arar ki sen olan sisteme farklilik katmiyirsun sadece sistemi islemesini sagliyirsun hukumet ne derse onu yapacaksin
Ve nufus artisi elli yıl sonra cok onemi olmayacak hatta azaltma politikasi izlenecek
zaten demokrasi ülkeler siyaseti ve sistemin mantığı bu krdşm hepimiz bu sistemin içinde yaşıyoruz bu russonunun toplum sözleşmesinden beri böyle ve böylede devam edecek ne yapalım yani eğitimsiz vasıfsız kendimizi geliştirmeden kalıp meslek sahibi olmayalımmı ben bunları yaptım diye suçlumu oldum faydasızmı oldum neyin iddiasındasın şuanda
sen ilk önce iki kelime yazmayı öğren derim
Ben oyle birsey mi dedim ben sana bu ulkede okumakla bir fayda saglayamazdin diyirum okuman sadece sana yarar
Bu ulkeye bir faydasi yok kij okumak cok basitken
ve politikaların tüm dünyaya aynı uygulandığını sana bir aptal daha kjhuıgufhugıyufygvj
ablacığım kardeşim canım ülkemin insanı her ülkenin nüfus politikası farklıdır her ülke farklı sisteme göre işler ve her ülkenin nüfus artışı diğerinden bağımsız işler yani nüfus eğer ülkemizde çok artarsa evet azaltma politikası uygularız her nüfus politikası genelde 5 veya uzun vadeli 10 yıllık olur bunda ve bunun uygulanmasında bir sıkıntı yok
politika denilen şey insan katleden bir şey değildir en basitinden çocuk yapanlara sosyal desteği keser ve eğitimi buna göre şekillendirirsen nüfusun düşer ama teşvik edersen nüfusun artar ülkemizdede nüfus her nekadar artsada nüfus artış hızı her yıl azalır yani yaşlı nüfus artarken genç nüfus azalışa geçer ve bu ülke için sıkıntılı bir durum dediğin gibi bir şeyde şu an bizim durumumuzda mümkün dahi değil
bak ben o beğenmediğin ünüversitelere gitmek için bu eğitimleri gördüm ve halada görüyorum sende bilmediğin konular hakkında sallamazsan sevinirim
Ben ne anlatiyorum sen ne anlatiyirsun ben sana 50 yil sonra sufusnarttirma gibi bir dert olmayacak diyorum sen bana helmis bugunden bahsediyorsun
okumak basitmi nasıl bir üniversiteye gidiyorsun bilmiyorum ama şahsen benim gittiğim üniyi kazanmak basit olmadı basitse gelde oku ablacım
eee sen hala bu ülke için vasfını önemini belirtmedin hadi bekliyorum o üstün faydanı
sanırım o dar aklınla ülkeyi tek başıma kurtarmamı bekliyorsun ama yanılıyorsun ülke tek kişilik bir sistem değil bireylerin toplamını içeren çok kişilik bir sistem olgu ve yapıdır
Cahil değilim kizim ileri gorusluyun robotlar yapatly zekalar sanayiye gecince insana ne ihtiyaç kalacak
Fayada saglamadan bahseiyirun fayda sağlamak yabancı ulkedeki teknoloji turkiyeye getirmekti ya da madenlerini kullanarak teknoloji yaratmaktir ya da yazilimi kullanmakti ya da cadusluk yapmakti okumakla bir ulkeye fayda saglayamazsin ki kamu gorevlisi olacaksan kazandigin uniye gelirsek orada ezber egittim
hukuk hakkında gram bilgin yok karar verme mekanizmaları tek tip işlemiyor hukukta karar verme süreci yönetmemüvekkille kurulan bağ robatik olarak yapılabilecekl bir şey değil
ayrıca ilk yorumunda şu beyni birazda ülke için harcasanız demiştin bende beynimi ülke için harcadığımı belirttim şimdi bende aynı soruyu sana soruyorum sen bu ülke için beynini ne gibi harcıyorsunda böyle bir yargıya varıp çabamı küçümseyip birde üstüne gram temelli fikrin olmayan konular hakkında ileri geri sıfır veriye dayanarak konuşabiliyorsun
daha nüfus politikası bile bilmiyorsun üstelik eminim robatikte bilmiyorsundur gerçi
gerçekten robatik uzmanlık alanınmı yoksa robatik kodlama flnmı okuyorsunda bukadar çok atıp tutuyorsun
gerçekten merak ediyorum bu ülke için vasfın ne ablam
Yapay zeka sizinde isinizde edecek korkma sen o bag filan filan yalan oluo yok olavak
Ben sana onumuzdeki 20 yoldan bahsediyorum sen halada bugündesi
Ben sana nufus artirmaya gerek kalmayacak diyorum sen bana kitabi okuyirsun beende biliyorum nufus ne zaman artiriplip ne zaman azaltildigini ben sana diyorum insanan ihtiyaç olmayacak sen diyirum insan bugun lazim
bugünde değilim ablam verecek cevabın yok
vasfınıda açıklamadın
cahille sohbeti kesiyorum muhattap olma benimle
Yalay zeka ve kripto uzerinde uzmanlasiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk, beynin mantık bölgesini baskılayıp ödül mekanizmasını tetiklediği için tolerans eşiğini yükseltir 🧠 Aşırı empati ve kaybetme korkusu birleştiğinde hataları görmezden gelmek çok insani bir tepkidir 👁️ Ancak bu durum sınırlarını aşındırıyorsa, affettiğin şeyin sevgin mi yoksa yalnızlık korkun mu olduğunu ayırt etmen gerekir. Sence seni en çok zorlayan şey onun hatası mı, yoksa senin vazgeçemeyişin mi? 🔍✨